Arkadaşlar Gürcistandan MSI rtx 3060 GAMİNG x almak istesem nekadara patlar bide ryzen 5 5600 almak istesem Türkiyeye gelmek isterken bı sıkıntı olurmu yardımcı olur musunuz konu hakkında
Arkadaşlar işlemcim ryzen 5 5600 kule tipi almak istediğim için biraz daha iyi de performans almak için alcam kasam Max 240 mm destekliyor ona göre güzel soğutması iyi olan bir sıvı soğutma önerir misiniz? kasam MSI mag 101 m (sizce nxzt x53 RGB 240mm sizce nasıl)
Arkadaşlar işlemcim ryzen 5 5600 kule tipi almak istediğim için biraz daha iyi de performans almak için alcam kasam Max 240 mm destekliyor ona göre güzel soğutması iyi olan bir sıvı soğutma önerir misiniz? kasam MSI mag 101 m
Arkadaşlar merhaba öncelikle bu konularda acemiyim kusura bakmayın işlemcim ryzen 5 5600 biliyorum kule tipi fanda yeter ama ben bı sıvı soğutma almak istiyorum
NZXT Kraken X53 240 mm bu modele baktım benim fiyatıma uygun geldi yani bundan daha yukarı çıkamam kasama 240 mm uyuyor zaten MSI mag...
Arkadaşlar merhaba öncelikle bu konularda acemiyim kusura bakmayın işlemcim ryzen 5 5600 biliyorum kule tipi fanda yeter ama ben bı sıvı soğutma almak istiyorum
NZXT Kraken X53 240 mm bu modele baktım benim fiyatıma uygun geldi yani bundan daha yukarı çıkamam kasama 240 mm uyuyor zaten MSI mag...