bilmiyorumke isimli üyenin son içerikleri

1. B

GÜRCİSTAN'DAN EKRAN KARTI ALMAK?

Arkadaşlar Gürcistandan MSI rtx 3060 GAMİNG x almak istesem nekadara patlar bide ryzen 5 5600 almak istesem Türkiyeye gelmek isterken bı sıkıntı olurmu yardımcı olur musunuz konu hakkında
  2. B

Öneri 2999-3500₺ arasında sıvı soğutma önerisi olan?

Arkadaşlar işlemcim ryzen 5 5600 kule tipi almak istediğim için biraz daha iyi de performans almak için alcam kasam Max 240 mm destekliyor ona göre güzel soğutması iyi olan bir sıvı soğutma önerir misiniz? kasam MSI mag 101 m (sizce nxzt x53 RGB 240mm sizce nasıl)
  3. B

Yardım 2999-3500₺ arası sıvı soğutma önerisi ?

Arkadaşlar işlemcim ryzen 5 5600 kule tipi almak istediğim için biraz daha iyi de performans almak için alcam kasam Max 240 mm destekliyor ona göre güzel soğutması iyi olan bir sıvı soğutma önerir misiniz? kasam MSI mag 101 m
  4. B

NZXT Kraken X53 Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba öncelikle bu konularda acemiyim kusura bakmayın işlemcim ryzen 5 5600 biliyorum kule tipi fanda yeter ama ben bı sıvı soğutma almak istiyorum NZXT Kraken X53 240 mm bu modele baktım benim fiyatıma uygun geldi yani bundan daha yukarı çıkamam kasama 240 mm uyuyor zaten MSI mag...
  5. B

Bu sıvı soğutma nasıl sizce ??

Arkadaşlar merhaba öncelikle bu konularda acemiyim kusura bakmayın işlemcim ryzen 5 5600 biliyorum kule tipi fanda yeter ama ben bı sıvı soğutma almak istiyorum NZXT Kraken X53 240 mm bu modele baktım benim fiyatıma uygun geldi yani bundan daha yukarı çıkamam kasama 240 mm uyuyor zaten MSI mag...
  6. B

Yardım NZXT SIVI SOĞUTMA ALINIR MI?

Geri