Binali isimli üyenin son içerikleri

1. B

blocksmc ban açılırmı

1. Yemedi benle vs atman 2. 2 saat sonra banım açılıyor : adamsan vs gelirsin
  2. B

blocksmc ban açılırmı

siz anlama ö*ürlüsünüz galiba 1 kere meraktan hile açtım yazıyo gel craftrise kim daha iyi oynuyo görelim
  3. B

blocksmc ban açılırmı

4. B

blocksmc ban açılırmı

senin beynine giden damarlar tıkalımı adama vurmadan oyundan attı diyom ya. hemen ilgi çekmeye çalış a* 1720100963 eywallah knk sen Allahtan mehmet karısı gibi duyarcı değilsin
  5. B

blocksmc ban açılırmı

eywallah kral 1720100490 ama ne zamn kral o önemli
  6. B

blocksmc ban açılırmı

arkadaşlar merak edip hile açtım tam adamlara vururken oyundan atıyodu 2. kez oyun girdiğimde ıyundan attı ve 24 saat ban yedin yazıyodu ama şimdi bu yazıyo ban kalkarmı
  7. B

minecraft blocksmc girilmiyor neden

preminum.blocksmc.com değilmi 1719919954 bilmiyorum preminum falan ben
  8. B

minecraft blocksmc girilmiyor neden

belyer neden böyle bir şey yazıyo
  9. B

razer cobra driver nerden indirilir

beyler rzaer cobra aldım driver link atabilirmisiniz 1719085694 yanlış yazmışım kusura bakmayın
  10. B

texture pack indiremiyom

arkadaşar link den texture pack indirdiğimde sıkıştırılmış dosya olarak açıyor nasıl çözebilirim sonoyuncu için
  11. B

monitör bozukmu acaba

dc varmı knk
  12. B

monitör bozukmu acaba

Bugün vatandan g24 20 monitörünü aldım ama fark ettim ki ekran parlaklığı değişmiyor lütfen yardımcı olun
  13. B

Sizce bu yaptığım doğrumu

bu sistemi satın alacağım fakat birkaç şeyi değiştireceğim onlardan biri anakartı :Asus Prime B550M K. SSD: MLD M500 ultra 1Tb. soğutucu olarak : : : Rampage octagon c60 ekleyeceğim sizce doğru bir karar mı...
  14. B

Kafama bir şey takıldı

Yok şimdi anladım
  15. B

Kafama bir şey takıldı

Yok daha almadım yazın alıcam benim eski bir bilgisayarım var dı onda böyle bir sorun vardı pc baya kötüydü ama 1717353986 Senin fbs dediğin dpi mı
Geri