Selam Dostlar. Bir kaç gün önce İnternetten Dark Freezer X123 almıştım ve şuan aktif olarak kullanıyorum. Ama soğutucunun görevini başarılı bir şekilde yaptığını pek düşünmüyorum. Stok soğutucu kullanan bazı kullanıcılar ile sıcaklık değerlerim neredeyse aynı.
SİSTEM BİLGİLERİM
İşlemci: R5...
Selam Dostlarım.
Ryzen 5 3600 + ASUS Prime B550M-K + ENERMAX starryfort SF70F ARGB sistemime Dark Freezer X123 aldım ama:
Anakart üzerindeki orijinal AMD bracket'lar takılı ve sağlam.
Soğutucunun mandallı tırnağı Bracket'a 1–2 cm ulaşmıyor.
Bastırırsam anakart/işlemci NET zarar görecek...
Öncelikle herkese selam dostlar. Yaklaşık 1,2 ay önce kendime sistem topladım staj maaşımla ve son zamanlarda bilgisayarım sağlıklı çalışmıyor Steam de oyun bakarken Fragman'ı izlemek istediğimde bilgisayar donuyor 5,10 saniye sonra düzeliyor oyunlarda vermesi gereken FPS'nin altında veriyor...
Herkese merhaba, arkadaşlar. Yakın zamanda sistem dizdim ve ekran kartı ayarlarını yapacağım ama birçok seçenek var bunlar kafamı karıştırıyor. Sizce ayarlarım nasıl olmalı.
Red Devil RX 6700 XT
Herkese merhaba, arkadaşlar. Ben sistem toplayacağım Ekran kartı ve İşlemciyi 2.el alacağım parçaları seçtim bu parçalar birbiri ile uyumlu mu sizce bir sorun çıkar mı?
BİLEŞENLER
İşlemci: AMD...