bipolar isimli üyenin son içerikleri

1. B

1000TL BANDINDA MOUSE ÖNERİSİ

hocam bu 1k kredi iadesi mevzusu nedir bilgilendirebilir misiniz?
  2. B

Pili en uzun giden laptop

akit aktif olarak 4070li rog zephyrus g14 2024 kullanıyorum ful parlaklıkta wifi bt açıkken normal internet gezinmesi kodlama vs işlemlerinde 3k çözünürlükte 8+ saat çıkarıyor rahatlıkla trde 4070li modeli yok 4060lı versiyonu var o da tercih edilebilir 65k civarında fiyatı trde özel serileri...
  3. B

Yardım Kulaklığımın Piyasa Değeri?

hocam 4bin TL'ye sattım ürünü koydum zaten ilana 1 saat sürmedi satıldı
  4. B

Yardım ASUS ROG STRİX G16 2024 Model 4060 32 Ram 1TB alınır mı?

benden sana tavsiye eğer üniversite öğrencisi isen net bi şekilde gamer laptop alma aşırı ağır ve fanları soğutmak için ister istemez ses çıkartıyor yikte olsun olmasın az da olsa ses oluyor ve kütüphanelerde aşırı rahatsız edici oluyor rog zephyrus ya da rog flow falan bakmanı tavsiye ederim
  5. B

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam cansınız 🙏🏻
  6. B

hocam 4bin tlden ilanı açacağım yarın akşam aklınıza yatarsa görüşürüz ilanı koyduktan sonra 1723819103 ben de onu farkettim hocam bşraz hızlı çıkartmak istiyorum elimden ama 4bine de bulurmuş alıcı cidden
  7. B

ankaradayım yarın eve geçtiğimde sahibindene 4bin tlden açacağım ilanı
  8. B

evet linkteki ürün kutulu faturalı asus rog zephyrus g14 2024 aldım onun yanında hediye geldi
  9. B

hocam 3bine satılır mı sizce 1 2 hafta içerisinde?
  10. B

Öncelikle selamlar. Elimde sıfır kapalı kutu beyaz renkli bir asus rog delta var daha yeni alındı dün elime ulaştı kargo bilgisayarın yanında hediye olarak geldi kulaklık. Satmayı düşünüyorum sizce ne kadar fiyat biçmeliyim? 1723801065 Ek olarak olabildiğince hızlı satmak istiyorum.
  11. B

Yardım 70K'ya kadar iş laptopu önerisi

hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim değerlendireceğim 1722635296 hocam zephyrus g14 şuan aklımda fakat 16 ram sıkıntıya sokabilir beni ondan emin değilim o konuda ve yükseltmede yapılamıyor
  12. B

hocam cihaz içerisine kali kurulumu yapılacak ondan dolayı mac maalesef işimi görmüyor aklımdan thinkpad serisi geçiyor fakat çok karışık ve trde iyi serilerini satan yerler yok maalesef onların satış noktalarını bulabilsem o da benim için yeterli olur ama ne kadar bakarsam bakayım bulamıyorum...
  13. B

hocam 2.5kg çok fazla değil mi ya benim aklımdan maks 1.5 en en fazla 2kg geçiyor
  14. B

hocam öneriniz için teşekkür ederim ama mobilite diye belirtme sebebim gaming laptop önerisi istemememdi aslında çok ağırlar bu laptoplar ve ekranları gerçekten büyük 15inç bile benim için büyük tercihim 14 inçten yana
  15. B

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben yazılım mühendisiyim ve benim şuan ki sahip olduğum 3050li laptop işimi görmüyor bazı programlarda sıkıntı oluşturuyor işlemcisi yeterli gelmiyor vs. Ben yeni bir pc almaya karar verdim fakat bu bütçede pek işime yarayacak iş istasyonları mevcut değil iş...
Geri