Elimde GİGABAYTIN Z270X ANAKARTI VAR AMA MHZ DEĞİŞTREMİYORUM NASIL YAPACAĞIM KONUSUNDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM normalde yaaptığım biriostşlem ama bu anakarttaki bisoda yapamadım
ne kullanıyorusunuz lan sırf gold bronz olmak için yorum yazmayın anakart sıkıntılı dedğininz abdullah bu anakartla 4 pc topladı
1590357762
param olsa zaten takarım parayı bastın mı zaten alırsın onu
https://cdn.discordapp.com/attachments/701545565431005236/714233180009398363/unknown.png pes etmedğin her saniye bir abdullah bir mucize yapablir ve çoğu zaman böyle yapar.
abi an ihtibariyle dolar 6.78 ve daha inicek ama bildiğim tek bir şey var toplama pcler var inernette ama kimse senin gibi değil herkes düşünüyr komisyon alıyor ama sen o parayı da düşün ben kendime almam diyorsun diyorsun pazarlığa giriyorsun bizi düşünüyorsun. Mucizlere çok inanırım ve o...
i7 9700k
[01:55]
msi rtx2070 gaming z
var elimde bunları besleyecek bir şekilde olursa sevinirim hatta kasa konusunda da yardımcı olursanız sevinirim anakart için bütçem 1000tl
Yaptığım araştırmalar göre curved monitörler daha ucuz ve buna anlam veremedim daha sonra çıktılar piyasaya ama daha ucuzlar bu konuda aydnlatırsanız sevinirim