Herkese merhaba arkadaşlar, Kick platformunda bir oyun için yayın yapıyorum.
Sistemim iyi olmasına rağmen yayında bulanık bir görüntü ile karşılaşıyorum.
Ne yaptıysam sorunu çözemedim. 1080p 60 fps ile yayınlarımı açıyorum.
Download hızım 70 mbps upload hızım 14 mbps. Yayına 12000 bitrate bile...
Ben de aynı sorunu yaşadım. Araştırırken sizin konunuza denk geldim. Emin olmamakla birlikte, ilk yayın açıldığında işlemede sıkıntı yaşanıyor bu da interneti gerektiği gibi çekememesinden ya da görüntüyü ilk açılışta işleyememesinden kaynaklanıyor sanırım.
Sorunun çözümü ise şöyle (ben 20sn...
İşlemci kullanımı değişmiyor. Sadece GPU, msi afterburner'dan baktığımda anlık olarak 0'a iniyor o sırada fps drop oluyor takılma oluyor 1 sn sonra tekrar düzeliyor. Videoda da görebilirsiniz sadece ekran kartı 0 oluyor.
Sizce sorun ne olabilir? Denemelik bir video aldım oyunda onu paylaşacağım birazdan bakarsanız sevinirim.
Gpu anlık 0 oluyor o sırada donma, takılma, kasma vs. oluyor.
Herkese merhaba, arkadaşlar. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Sistemimde oyunlarda bazen aniden FPS düşüşü oluyor GPU kullanımı 0'a düşüyor. Çoğu yerden baktım önerilenleri yaptım ama bir türlü sonuç alamadım. İşlemciden kaynaklandığını düşündüm ve gönderip yenisini aldım fakat...
Arkadaşlar tekrar merhaba,
2 şey yaptım hangisi sorunumu çözdü bilmiyorum ama sonuçtan çok memnunum.
Birincisi bios güncelledim. İkincisi ise oyunda fps sınırını 120 hz'ye ayarlamama rağmen 300-400 fps alıyordum. RivaTuner'den fps'yi 120'ye sabitledim tekrar oyuna girdim ve 70 derecenin üstüne...
Fanların yeri doğru onda sıkıntı yok daha önce bu kadar ısınmamıştı çünkü. Kasa Asus Tuf Gaming GT501 muhtemelen 420mm sıvı soğutma sığmaz. 360 sığar ama.
Herkese merhaba,
Battlefield 2042 oyununu dün steamdan indirimle aldım. Oyundan yana herhangi bir sıkıntım yok fakat i7-14700k işlemci oyun sırasında sıcaklığı 100 derecelere kadar çıkıyor ve neredeyse oyun boyunca 85 derecenin altına inmiyor. Thermalright Peerless Assassin 120 kule tipi...
Arkadaşlar herkese merhaba, 2k bir monitöre ihtiyacım var.
Bütçem en fazla 12.000 tl olabilir.
Monitör önerileriniz varsa alabilir miyim?
Teşekkürler.
Not: i7 14700k işlemci ve Asus Tuf Gaming RTX 4070 OC ekran kartım var.
27 inç. ve en az 144 hz olması tercihimdir.
SSD öneriniz güzel teşekkürler.
1702370751
Güzel sistem ama intel işlemci daha çok tercih ederim sanırım.
Ayrıca diğer ekran kartları hakkında bilgim yok maalesef. MSİ ve ASUS dışında yani.