birer isimli üyenin son içerikleri

1. B

Darmoshark M3 Pro Max Vs Fantech Helios Iı

Memnun musunuz hocam v9 ultra plustan ? Atk a9 plus aldım iade ettim başka bir şey bakıyorum
  2. B

Yardım Forza Horizon 6 Çöküyor

Konuyla alakasız ama oyun çıkınca game pass pcye gelecek mi direkt
  3. B

❌İndirim Bitti! Amazon İndirim Kodları

Einhell matkap ekledim sepete kod kullanılıyor
  4. B

Öneri Aula SC 680 vs ATK A9 Plus

2k ya kapalı kutu mchose a5 ultra v2 buldum bu daha iyi midir atk a9 dan
  5. B

Öneri Aula SC 680 vs ATK A9 Plus

Sc680 n11 indirimiyle 1500 tl, atk 2000 tl ye denk geliyor. Genel olarak baktığımda a9 plus bu bütçelerde en çok önerilen mouse. Karşılaştırmalara vs baktım kesin bir sonuca varamadım. Sizce hangisi alınmalı
  6. B

🔥İndirim Attack Shark X3 SUPERLIGHT MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) 1300 TL

600 tl fark ile atk a9 plus almaya değer mi yoksa bunu mu almalıyım f/p olarak iyi midir
  7. B

Yardım 1.1.1.1 DNS Çalışmıyor

Daha önce denemiştim bunları çözüm olmadı hocam
  8. B

Yardım 1.1.1.1 DNS Çalışmıyor

Telefonumdan son 1 haftaya kadar sadece DNS değiştirerek discorda uygulamadan erişim sağlayabiliyordum fakat artık çalışmıyor. Discordun websitesine girebiliyorum ama garip bir şekilde. Türknet kullanıp aynı sorunu yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı
  9. B

Kasa temizliği hakkında

cinebench multi core testi şu şekilde. Termal macuna hiç dokunmuyum mu önümüz yaz daha da artar sıcaklıklar diye düşündüm
  10. B

Kasa temizliği hakkında

Thermalright tf7 termal macundan daha iyi ne alabilirim. Şuan 60 derece civarlarında çalışıyor işlemci. R5 7600 için gereksiz mi olur daha iyi bişey almak
  11. B

Kasa temizliği hakkında

Kasayı toplayalı yaklaşık 9 ay oldu ve içerde tozlanma mevcut. Hafta sonu komple bir bakım yapmak istiyorum fakat daha önce hiç yapmadım. Bir kaç sorum mevcut. 1) İşlemci üzerindeki eski termal macunu silmek için izopropil alkol almalı mıyım siz ne ile siliyorsunuz genelde 2)Elimde phantom...
  12. B

Yardım Çamaşır kurutma makinesi ?

Garanti sonrası en ufak arızada makine değişmeli fiyat çıkar heralde.
  13. B

S25 ultra ekran koruyucu önerisi

Konuyu hortlatıyorum ama tavsiyenşz var mı ekran koruyucu için
  14. B

Öneri S25 Ultra için şarj aleti önerisi

Baseusu sipariş ediyorum o zaman. Kablo da önerebilir misiniz telefonun kutusundan çıkan kablo yeterli değil sanırım
  15. B

Öneri S25 Ultra için şarj aleti önerisi

Ankerin servisi bulunduğum ilçeye çok yakın aslında artı olarak görüyodum. Baseusun bu modelini görmemiştim ugreenle ikisi arasında kalsanız hangisini alırsınız
Geri