birhiçim isimli üyenin son içerikleri

1. birhiçim

🔥İndirim DARK SOULS 2+DLC 6 DOLAR

hocam tüm serinin en zor oyunu daha önceden 1 ve 3 ü oynamadıysan canınızı sıkar ama oynamayı bilirseniz de normal geçersiniz bölümleri,mekanik olarak güzel ama bossları çok kötü sadece dlc bossları güzel ana oyun bossları çöp
  2. birhiçim

🔥İndirim DARK SOULS 2+DLC 6 DOLAR

Diğerleri 12 dolara inmişken bu 6 dolara bence bedava fiyat,oyun güzel ama ilk defa oynayacaksanız zorlayabilir,İyi eğlenceler.
  3. birhiçim

2.EL ELEKTRO GİTAR AMFİ FİYATLARI

şuan bi adamla js11 için 6k dan pazarlığımız var almayı düşünüyorum fiyat yerinde mi sence? diğer gitarlara baktım ama bütçe olarak uyguna bulamadım
  4. birhiçim

2.EL ELEKTRO GİTAR AMFİ FİYATLARI

Hocam bende 2.el elektro gitar arıyorum bana öneri yapabilirmisin,bütçem maksimum 8k olur bu paraya jackson js11 düşünüyorum ama sizce alınır mı?? metal ve rock çalıcam genellikle @zPastwL hocam sende bakabilirmisin [H4 id=''][/H4] [H4 id=''][/H4]
  5. birhiçim

Samung Browser indiremiyorum

Samsung m21 kullanıyorum galaxy store da samsung browser bulunmuyor play store da da yok nerden indirebilirim?sürümüm 12 yetersiz mi?
  6. birhiçim

Yardım F/P Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Öneriniz

Bende arıyorum takipteyim
  7. birhiçim

Ana Konu 🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

Laptop standı alınır mı? soğutmak için değil yükseltmek için
  8. birhiçim

Saçımı nasıl savrulan bir hale getirebilirim?

peki her yıkadığında bunu yapıyormusun,bunu kalıcı düzeltmenin yolu yokmu
  9. birhiçim

Saçımı nasıl savrulan bir hale getirebilirim?

Saçlarımı yıkayıp kuruttuktan sonra kupkuru oluyor ve taş kesiliyor oynak değil yani çalı gibi oluyor bu saçı nasıl yumuşatıp oynar hale getirebilirim saçım kalın telli
  10. birhiçim

❌İndirim Bitti! QCY HT08 GOLD 1377 TL - SİYAH 1427 TL

hocam 2k bandında ne önerirsiniz bass ı iyi olan
  11. birhiçim

Bluetooth kulaklık önerisi

Müzik,dizi,film ve video için kulakiçi kulaklık arıyorum.Gürültü engelleyicisi,şeffaflık modu ve en önemlisi kızılötesi algılaması olan bir kulaklık lazım.Bassları iyi veren ve konfor açısından üzmeyecek bir kulaklık arıyorum,şuan samsung buds fe kullanıyorum ama uzun süre kulakta tutunca ağrı...
  12. birhiçim

35-40k telefon önerisi

s25 fe nasıldır?
  13. birhiçim

35-40k telefon önerisi

pil 4000mAh gözüküyor 1 günü çıkarmaya yetermi genel olarak video izleme ve aramalar için kullanılacak
  14. birhiçim

35-40k telefon önerisi

pil ömrü uzun olması ve ön kameresının iyi olması gerek
  15. birhiçim

Darks souls serisini en ucuz ve güvenilir şekilde nasıl alabilirim?

Steam fiyatları pahalı geldi daha ekonomik biryerden almak istiyorum nerden alabilirim güvenilir olması gerek pc den oynayacağım
Geri