birhiçim isimli üyenin son içerikleri

1. birhiçim

Saçım Dökülüyor Psikolojim Bozuldu Deliriyorum

saç ektirmek de bir işe yaramıyor tekrar dökülüyor,bu işin oluru artık sadece hormonlarla oynamaktan geçiyor ki daha gelişimimi doğru tamamlayamadım bile,gelişim tamamlanana kadar hormonlarda oynamak çok riskli zaten gelişim tamamlanana kadar kafada saç kalmaz yani iki ucu b0klu değnek misali...
  2. birhiçim

Saçım Dökülüyor Psikolojim Bozuldu Deliriyorum

Annem ve babamda çok güçlü saç döküle genleri var ve bunlar bana geçti,tüm dayılar ve amcalarımın kafasında babamda dahil 1 tel saç yok sadece yanlarında saç var,şuan 18 yaşındayım ve artık o klasik M şekli dökülme oldu ve sadece iş bu da değil artık o M şeklinin orta kısmında bulunan o düz...
  3. birhiçim

Yurtta Kalıcaklar İçin Gerekli Malzeme Önerileri

İlk defa kyk yurdunda kalacağım yanıma kıyafet vs alıcam ama gerekli olan başka neler var eksikliğini hissedeceğim şeyler neler olur? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
  4. birhiçim

Yurt Dışı iPhone Alınır mı?

hocam şarj olarak nası gidiyo
  5. birhiçim

hocam peki 16e veya 17e nasıldır bilginiz varmı,açıkçası androidden sıkılmaya başladım ios geçeyim diyorum
  6. birhiçim

neden sıkıntı hocam toplama falan diyorlar o muhabbet mi
  7. birhiçim

2 telefon taşımak da zulüm olmazmı hocam
  8. birhiçim

Yıllardır samsung kullanıyorum ve sıkıldım artık ios kullanmak istiyorum ama maalesefki güncel modellerin fiyatlar çok fazla sadece 16e ve 17e alabiliyorum,bende yurt dışı kullanmak istiyorum ama bazı tereddütlerim var 8 ay kullandıktan sonra kalan 4 ay nası geçicek hat olmadan bilmiyorum varsa...
  9. birhiçim

iPhone Kullananlar Memnunmusunuz?

60k max
  10. birhiçim

hocam siz hangi modeli kaç yıldır kullanıyosunuz?,ben özellikle batarya düşük olduğu için tercih edesim gelmiyo 4000 mAh altı modelleri
  11. birhiçim

kamera ile işim çok yok arada manzara veya kendime selfie çekerim dahası yok,iphone arayüz çok güzel geliyor ama pil ve ekran hz değeri olarak beni üzüyor açıkçası 1786898862 hocam 13 te pil sıkıntısı yaşıyormusunuz? günü çıkarıyor mu 3200 mah yetiyormu 1 güne
  12. birhiçim

uzun süre gitsin ve sorun çıkarsın istemiyorum,almışken bi daha uğraşmayayım
  13. birhiçim

iphone için 2.el 15 plus düşünüyorum
  14. birhiçim

Kendim 6 yıldır samsung kullanıyorum ve artık telefon değişeceğim ama iphone mu alsam yoksa samsung s serisi mi alsam kararsız kaldım,kimileri iphone için parasına asla değmez diyor kimisi arayüzü kamerası vs çok iyi diyor,daha önce hiç apple ürün kullanmadım varsa kullananlar bi yardımcı...
  15. birhiçim

Öneri 1000 Bin TL Bütce Mousepad Önerir Misiniz

xrades bakabilirsin ben memnunum
Geri