birhiçim isimli üyenin son içerikleri

1. birhiçim

🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

Kafanıza silah dayayıp zorla alışveriş yaptırmadıkları sürece bir şey almayın, connectgame ile sıkıntıda yarışır
  2. birhiçim

Custom Mousepad Yapan Firma Var mı ?

ben var sanıyodum 2 seçenek varmış sadece kusura bakma
  3. birhiçim

Custom Mousepad Yapan Firma Var mı ?

Xrades var ben kalitesini beğendim ama çok üst düzey istiyorsan işini görmeyebilir
  4. birhiçim

Tyt Fen İçin Tekrar Önerisi

Fen bitirmiştim ama ayt odaklandığımdan unutmuşum hızlı bir şekilde nasıl tekrar edebilirim kamp,video vs varsa atabilirmisiniz
  5. birhiçim

Fermuarlı Hoodie Önerisi

kapşonlu hırka
  6. birhiçim

Fermuarlı Hoodie Önerisi

1200TL bütcem var yazın tişört üstüne giymelik kalitesi kötü olmayan pamuk bir zip hoodie arıyorum rengi siyah olması tercihim,alınacak siteler önerseniz de olur
  7. birhiçim

Kyk'da Eşyalarım Çalınır mı?

odalarda genel kamera yok,çalsalar çalarlar tamamen yanındakilere bağlı,yanındakiler çalmasa bile odalarda kilit yok Bi başkası alabilir
  8. birhiçim

Kare Mouse Pad Almak

Xrades var ona bakabilirsin kullanıyorum memnunum
  9. birhiçim

Yazın Bulaşıkcı Olarak Çalışılır mı ?

Bulaşıkçılık heleki bilinen kalabalık yerlerde çok sıkıntı ben part time yaptım 1 günde pertim çıktı,onun yerine garsonluk veya komilik yap daha rahat olur veya otel de olabilir,sigortalı bir yere gir
  10. birhiçim

SInavlardaki stresimi nasıl azaltırım

Şuan yks çalışıyorum ve ayt matematikte +30 net yapıyorum ama evde yaptığım denemelerde,ama kurumda veya dershanede yaptığım denemelerde stresten dolayı netlerim çok oynuyor yani bazen 20 bile yapamayabiliyorum,bunun önüne nasıl geçebilirim,stres acayip derecede etkiliyor çözme süremi
  11. birhiçim

🔥İndirim Lenovo Legion 24.5” 0.5ms 320Hz IPS Gaming Monitör 🔥6.649₺

bende aoc 24g42e var hikayeli oyun oynuyorum görüntü kalitesi bakımından hangisi daha iyidir
  12. birhiçim

Steam epic games oyun önerisi

Oynamadıysan detroit
  13. birhiçim

🔥İndirim DARK SOULS 2+DLC 6 DOLAR

hocam tüm serinin en zor oyunu daha önceden 1 ve 3 ü oynamadıysan canınızı sıkar ama oynamayı bilirseniz de normal geçersiniz bölümleri,mekanik olarak güzel ama bossları çok kötü sadece dlc bossları güzel ana oyun bossları çöp
  14. birhiçim

🔥İndirim DARK SOULS 2+DLC 6 DOLAR

Diğerleri 12 dolara inmişken bu 6 dolara bence bedava fiyat,oyun güzel ama ilk defa oynayacaksanız zorlayabilir,İyi eğlenceler.
Geri