birhiçim isimli üyenin son içerikleri

1. birhiçim

Avusturyada Çalışmak İstiyorum

almancayı sökmen lazım yoksa olmaz,ingilizce c2 olsa bile iş yapamazsın orda
  2. birhiçim

Part-Time İşlerde Zincir Restoranların Ücreti Nedir?

930tl iyi bir para değil çok yoruyor ve bunun yol parasına falan da gideri var,bunlar yerine şantiyeye gideceğim yorulucam ama en azından 2.5k veriyor günlüğüne
  3. birhiçim

Part-Time İşlerde Zincir Restoranların Ücreti Nedir?

Popeyes,burger king gibi işletmelere part time olarak gireceğim haftanın 3 günü gideceğim bunların verdiği ücret ne kadar acaba? ücret bilgisi için hepsi görüşmeye çağırıyor ama hepsine gidicek vaktim yok Not:Telefonda arayıp sordum 930tl günlük ücretleri varmış 8 saat çalışma için
  4. birhiçim

Uygun Fiyatlı Ev İnterneti Önerisi

maalesef yok
  5. birhiçim

Uygun Fiyatlı Ev İnterneti Önerisi

Şu an TurkNet kullanıyoruz ama tarife neredeyse 1000TL olmuş, daha uygun fiyatlı bir sağlayıcı arıyorum hızı 50 MB ve üstü olması lazım ve fiber olmalı. Binamız maximum 100 MB destekliyor tahattütlü veya tahattüzsüz olabilir.
  6. birhiçim

Yks 2026 Sıralamaları 2023'ten Kötü Gelir mi?

evet
  7. birhiçim

Yks 2026 Sıralamaları 2023'ten Kötü Gelir mi?

benim tyt 85 ayt 55 geldi tahmini ne olur sıralama ilk 50k gelir mi
  8. birhiçim

Yks De Batırdım Ne Yapcam

zaten 1.mezun zor ikna etmişken 2 hiç olmaz,artık ne gelirse yazıcam yapcak bişey yok
  9. birhiçim

yok kanka çok sert karşılar zaten 1.mezuna bile ağlaya zırlaya ikna ettim o iş yaş
  10. birhiçim

mezunum 1 senedir eşşek gibi çalıştm ve az önce kontrol ettin batırmışım,bir daha sınava giremem ailem izin vermiyor çalışmama rağmen yapamadım ne yapıcam bilmiyorum,ailem çalıştığım için benden birşeyler bekliyordu nası yüzlerine söylicem bilmiyorum
  11. birhiçim

En Sevdiğiniz Kelime Nedir

kingo
  12. birhiçim

Hava Temizleyici Önerisi

15m2 odam var max 4k bütcem var idarelik bir şey arıyorum sıfır veya 2.el olur
  13. birhiçim

🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

Kafanıza silah dayayıp zorla alışveriş yaptırmadıkları sürece bir şey almayın, connectgame ile sıkıntıda yarışır
  14. birhiçim

Custom Mousepad Yapan Firma Var mı ?

ben var sanıyodum 2 seçenek varmış sadece kusura bakma
Geri