birhiçim isimli üyenin son içerikleri

1. birhiçim

Yks 2026 Sıralamaları 2023'ten Kötü Gelir mi?

benim tyt 85 ayt 55 geldi tahmini ne olur sıralama ilk 50k gelir mi
  2. birhiçim

Yks De Batırdım Ne Yapcam

zaten 1.mezun zor ikna etmişken 2 hiç olmaz,artık ne gelirse yazıcam yapcak bişey yok
  3. birhiçim

yok kanka çok sert karşılar zaten 1.mezuna bile ağlaya zırlaya ikna ettim o iş yaş
  4. birhiçim

mezunum 1 senedir eşşek gibi çalıştm ve az önce kontrol ettin batırmışım,bir daha sınava giremem ailem izin vermiyor çalışmama rağmen yapamadım ne yapıcam bilmiyorum,ailem çalıştığım için benden birşeyler bekliyordu nası yüzlerine söylicem bilmiyorum
  5. birhiçim

En Sevdiğiniz Kelime Nedir

kingo
  6. birhiçim

Hava Temizleyici Önerisi

15m2 odam var max 4k bütcem var idarelik bir şey arıyorum sıfır veya 2.el olur
  7. birhiçim

🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

Kafanıza silah dayayıp zorla alışveriş yaptırmadıkları sürece bir şey almayın, connectgame ile sıkıntıda yarışır
  8. birhiçim

Custom Mousepad Yapan Firma Var mı ?

ben var sanıyodum 2 seçenek varmış sadece kusura bakma
  9. birhiçim

Custom Mousepad Yapan Firma Var mı ?

Xrades var ben kalitesini beğendim ama çok üst düzey istiyorsan işini görmeyebilir
  10. birhiçim

Tyt Fen İçin Tekrar Önerisi

Fen bitirmiştim ama ayt odaklandığımdan unutmuşum hızlı bir şekilde nasıl tekrar edebilirim kamp,video vs varsa atabilirmisiniz
  11. birhiçim

Fermuarlı Hoodie Önerisi

kapşonlu hırka
  12. birhiçim

Fermuarlı Hoodie Önerisi

1200TL bütcem var yazın tişört üstüne giymelik kalitesi kötü olmayan pamuk bir zip hoodie arıyorum rengi siyah olması tercihim,alınacak siteler önerseniz de olur
  13. birhiçim

Kyk'da Eşyalarım Çalınır mı?

odalarda genel kamera yok,çalsalar çalarlar tamamen yanındakilere bağlı,yanındakiler çalmasa bile odalarda kilit yok Bi başkası alabilir
  14. birhiçim

Kare Mouse Pad Almak

Xrades var ona bakabilirsin kullanıyorum memnunum
Geri