O yüzden 5700x3d düşünüyorum hocam. 6800xt ile ryzen 5 5600 kullanıyorum ve 2k da bazen darboğaz oluyor. Ki çık böyle oyun oynayan birisi değilim (gta 6...
en az yüzde 50 performans farkı olacaktır ama . anakart ve ram de bunlarla değişecek mecburen, dolayısıyla işlemci değişim maliyetin eski işlemci ram...
Hocam birnde bendeki anakart gigabyte b550 gaming elite. Memnunum ama fan ışık ayarı vs. Yapamadığım için ve işlemciye oc attıktsn sonra kendi sıfırladığı...
İleride 4080 alma hedefim yok şu anlık çünkü 6800xt bana bayağı yetiyor. O zaman 5700x3d alsam daha mı iyi olur hocam? Çünkü çok para harcamak istemiyorum.
Benim ekran kartı 6800XT de sence değer mi? İleride de b650 model bir anakart indirimi yakalayıp alırım vs. Bendekileri de satarım. Ama bilemedim çok bir...
27 inçlik için olan kargo vergi dahil 860 a geldi bakalım hocam umarım iyidir. Kendi yapan insanlarda var onlar monitörün altına da koymuşlar daha iyi durur...
Dediğinizde haklısınız buds 3 pro mesela s23 ultra kullanan birisi için daha iyi olur ama aradaki 2600 tl farkta iyi bir fark. Bir de buds 2 pro ile...
Yorumlarınız için teşekkürler. Umarım X20 ile karşılaştırmasını yapan birisi de çıkar. Mekanik tetik harici kalite olarak bir farkı yoksa x15 çok daha...
Hem Xbox 9. Nesil Gamepad hem de bunu kullanmış birisi olarak karşılaştırma yapmak istiyorum.
Öncelikle, bu gamepadden forumda denildiği gibi Xbox 9. Nesil...