Minik oğluş 3060 ı olan adam ne yapacak yüksek oyunlarda açmayacak mı? FSR 3.0 ı eskisi gibi piksel piksel mi sanıyorsun? Kapitalizmin k**egi olup burada...
Sen ne anlatıyorsun olum 🤣
DLSS 2.0 bile FSR 3.0 dan fersah fersah daha iyiyken FSR gelse ne olur? gelmese ne olur? Nvidia RTX bir kart kullanıp FSR açan...
AMD ye o kadar güven yok ki 20GB bellek ve muadili 4070 Ti Super den 6-7K daha ucuz olmasına rağmen yine de çok az tercih ediliyor.
Şu fiyata 4070 Ti Super...
Bilgilendirme:
3299 TL olan 7Th Anniversary versiyonu gerçekten de Piano Pro switch ile geliyormuş. Bu yüzden iade başlattım.
Hall Effect Switch yok...
Magicten aldığım ürün geldi. Ürünün ayakları vs. Sağlam ama sanırım 2. El hafif leke toz tarzı şeyler var üstünde. Tray işlemci olduğu içinde olabilir...
Keycaplerini beğenemiyorum ya. Güneyde olması göze hitap etmiyor bir de beyazdan siyaha geçişi vs.. buna şöyle güzel keycap bulunur mu? Yine bu şekilde...
Aynı senin gibi düşündüm bende. Şu anki parçalarım gözüme güzel geliyor ve AM5 hem kalitesiz parçalar olacaktı hem de cebimden fazla para çıkacaktı. Ondan...
Kartı alalı çok olmadı sadece gow ragnarok oynadım onda da darboğaz yaşamadım diye hatırlıyorum cpu %30larda falandı hep. AM5 geçmeyi bende düşündüm ama...