birkanoztrk isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim Asus a32 plus 5379 TL dip

Şu fanlarda çok çirkin duruyoz ucuz fiyata satıp asiahorse alma işi burası
  2. B

Peki bu kablo olayı asusta var mıdır hocam? Bakıldığında görünür mü çünkü psu modüler değil malesef.
  3. B

Anladım. Hocam btf desteğini çıkarırsak sizce 3500x mi yoksa bu kasa mı? Psu bölmesi falan corsairde altta ya biraz çirkin duruyor sanki ama bilemedim.
  4. B

btf neydi hocam kablosuz anakart desteği mi?
  5. B

4 fan var.
  6. B

Amazon Depo'dan Aldığım MSI B550 Gaming Plus Hakkında Yardım

İyi günler. Geçen amazon depoda iyi kondisyonda olan msi b550 gaming plus u 4100 tl ye satın aldım ve bugün geldi. Açıkçası kafam karıştı. Öncelikle kutu içeriğindeki kitapçıkların, stickerlerin hiçbiri yok gerçi pek önemli değil. Poşet içinde 3 tane minik vida var. Bir de kutu açılımını izledim...
  7. B

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ben aldım da bilemedim. Gigabyte b550 gaming x var ama pek memnun değilim yazılımından vs. Rog düşünüyordum fakat fiyatı iyi gibi bunun.
  8. B

❌İndirim Bitti! MSI MAG CoreLiquid I360 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu 3.000TL

phantom spiriti satıcam şimdi bunu aldım çok iyi fiyat
  9. B

RX 9070XT NITRO+ COIL WHINE Sorunu?

Hocam bir üst durumda açıkladım aslında yani evet cw var fakat monitörümün 180hz olduğu yerde 800 civarı fps almama bir sebep yok. Çünkü bunu taş çatlasın aldığım fiyata satacağım 5070ti bulacağım ölme eşeğim ölme hem bütçeme de zarar vereceğin için gerek duymuyorum. Her oyunda veya normalde...
  10. B

Hocam sayısal lotodan ziyade vs. Dediğim gibi furmarkta 330w tüketirken bile cw sesi yok. Sadece valorant tarzı 800-1000fps alabildiğim oyunlarda kart ciyuv ciyuv ses çıkarıyor. Ha bu da olmaması gereken bir şey ama yapcak bir şey yok 35k ya bu kadar diyorum :D fps sınırını 500 e çektim düzeldi...
  11. B

Hocam oc olmayan ve oc model diye bir ayrım yok diye biliyorum nitro+ modelinde. techpowerup sitesinde nitro+ tek 1 tane var 2 ayrı model yok.
  12. B

Arkadaşlar işin garibi mesela stokta furmark yapıyorum yani o ses inanılmaz az var. Tamam var ama çok çok az. Ama oyunlarda delleniyor alet. Furmarkta 330w sabit çalışıyor bu arada ona rağmen çok çok az ses. Ama oyunlarda delleniyor sebebini anlayamadım.
  13. B

Denedim hocam %25 kıstım 330 wattlardan 257 lere vs. düştü fakat hala çok sesli olmasa da geliyor. Sanırım para biriktirip 5070ti bakacağım belki onda bu kadar yoktur. Rx6800xt de uv vs. hiç denemeden sorun yaşamıyordum ilk defa duydum cw sesi ve aşırı aşırı fazla bir ses.
  14. B

Merhaba. PSU A750GL modüler (450w kabloya sahip) ve Vatan'dan bir OEM PC almıştım. Önceki ekran kartım Gaming X Trio 6800XT idi ve hiç sesten şikayetim olmamıştı (Kasam yerde bu arada). Bugün ise 6800XT'yi çıkartıp yerine 9070XT kurdum, DDU ile sürücüleri kaldırdım yeniden kurdum vs. ve...
Geri