Arkadaşlar biliyorsunuzdur belki ama ses ürünleri gerçekten çok pahallı. Özellikle kaliteli bir kablolu kulaklık ve amfi/dac ünitesi neredeyse bu ürün kadar olabiliyor. Yanlış anlamayın bu nova elite asla kablolu kulaklık ve dac kalitesinde ses veremez fakat hem kablosuz, ortalama altı bir...
2k göz bulundurursak bütçeyi zorlamadan 5700x3d den hangisine geçmek mantıklı sizce? 9700x mi 9800x3d mi? 2k da x3d olaylarının çok fazla bir etkisi yok sanırım ki ileride hep 4k geçmeyi düşünüyorum.
Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam 4k istememdeki bir diğer sebep aslında ben yüksek hz seven ve isteyen birisiyim ve FSR4 her oyunda olmadığı için (nvidia gibi destek vermiyorlar her oyuna malesef) böyle 4k 240hz monitör alsam mesela düşük fps oynarım korkusu yüzünden 2k 240hz düşünüyorum...
Ya zaten 27 inçte fhd bile bariz kötüyken (2k ve fhd 27 inç yan yana kullanıyorum) bu dual mode larda iyice kötüleşiyor. 4k yı da kaldırabilmesi için güçlü bir kart lazım (9070xt kullanıyorum ona rağmen pek girişmek istemiyorum) bana bu sebeplerden saçma geliyor ve dediğin gibi tuzlu fiyatlar...
Şu dual mode monitörler bana çok saçma geliyor kardeşim adam e sporcu ise alır 24 inç yüksel hz akar gider. Mini led monitörler zaten zar zor geliyor onlarda ya 4k 160hz oluyor saçma sapan veya xiaomi var bir tek. Yapsanıza 2k 240hz güzel bi mini led hem dual monitör masrafından kurtuluruz.
Amazon ve asus rog küs mü acaba ne klavye, kulaklık, mouse üst seviye ekipman göremedim depoda veya sıfır satılan.. Önceden vardı ama bi kaldırıldı hem depodan hem sıfır olarak daha da gelmedi.
27 inç olan 14k, 32 inç olan da 15k hocam çok bir fark yok. Gerçi bu seviyelere de çıkılınca insan indirim bekleyip olede kaymak istiyor ama işte yazıların keskin olmaması, benim gözümü yorması veya temizlemesi sıkıntı olması (kalıcı lekeler falan oluyor sanırım) korkutuyor.
Hocam bu g65b nin 32 inçlik modeli var ya sence o nasıldır? 32 inçte 2k üzer mi? Sanırım 24 inçte full hd ppi değerleriyle aynı değere sahip oluyor dolayısıyla bence pek üzmez ve kontrast oranı sanırım 27 inç modelidnen fazlaydı. Sence 32 inçliği alınır mı?