BirLisans isimli üyenin son içerikleri

1. BirLisans

Yardım İkisi Arasındaki Fark Nedir ? (Stell Series Rival 3)

Merhaba , Severek kullandığımız bir marka tekrar almak istiyoruz. Fakat ; Stell Series Rival 3 düz Stell Series Rival 3 Gen2 Arasındaki fark nedir ? 2. Bir sorum bu ürünü kullanan varmı ? Genellikle rival3 kullandım ve en memnun olduğum mouse logi. falan kullandığımda sinir stres sahibi...
  2. BirLisans

ASUS PRIME B450M-A II Anakart Bu İşlemciyi Destekler Mi?

HDMI Alanına , Bios güncel değil görüntü gelmiyor direkt kurmak için eski sistemde deneyeceğim simdi
  3. BirLisans

Sisteme 32 ram ekleyerek buraya geçirdim ekrana görüntü vermiyor bu sefer
  4. BirLisans

Merhaba Anakart ;ASUS PRIME B450M-A II İşlemci; AMD Ryzen 5 5600 MPK 4.4GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci Sizce Problem Yaratır mı ?
  5. BirLisans

Sistem Güncellemesi İçin Tavsiye İhtiyacım Var.

max 5 gibi düşünüyorum ama farklı önerilerede açığım
  6. BirLisans

Sistem Güncellemesi İçin Tavsiye İhtiyacım Var.

Merhaba, Bir süre önce almış olduğum sisteme ram güncellemesi yapmak istiyorum fakat öncesinde çift girişli bir anakart olduğu için anakartı değiştirmek istiyoruz. 4 Ram girişli bir anakart ile değiştirerek ardına ramleri değiştirmek istiyoruz. Anakart önerilerinizi iletir misiniz? Şuanki...
  7. BirLisans

Mikrofon ve Kulaklık Aynı Anda Çalışmıyor[YARDIM]

Merhaba, Cloud 3 Ve A6T FİFİNE Cihazım var Birde Harici Ekstra Hoparlör Bağlı. Eğer kulaklıktan Hoparlöre geçirirsem sesi Fifine mikrofondan karşıya ses gitmiyor. Kulaklığı çıkartmam gerekiyor anca öyle ses gidiyor. Bunu nasıl aşabilirim eski farklı bir kulaklığımda olmuyordu
  8. BirLisans

İşyeri için sistem önerisi

Monitörsuz yazmayı unuttum arkadaşlar lütfen kusura bakmayın 1735315415 intel isteniyor
  9. BirLisans

İşyeri için sistem önerisi

Merhaba Ofisde kullanmak için sistem önerisine ihtiyacımız bulunuyor kart ile ödeme yapabileceğimiz. 10-13 k Arası İntel i5 12.nesil(yada buna denk i7 vs) 16 ram Ekran kartsız. F Serisi işlemci olmazsa sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.
  10. BirLisans

İki farklı sistem arasında kaldım

1. ekran kartı korkutuyor. 2. de bence fiyatı yüksek
  11. BirLisans

21-25 K Arası Sistem Önerisi

ekran kartı sebebiyle bir türlü sıcak bakamıyorum
  12. BirLisans

21-25 K Arası Sistem Önerisi

Bu sistem baya güzel ancak rx ekran kartı beni uzak tutuyor bundan normalde intel kullananda biriyim genelde intel tercih ederim ama forumdaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine böyle bir sisteme yavaştan geçiş denemesi yapmak istiyorum
  13. BirLisans

enerjiden sistem alan var mı

Bu isim neden kullanılmıyor forumda sebebini bilen varmı
  14. BirLisans

enerjiden sistem alan var mı

Hangi site bu enerji
  15. BirLisans

Hazır Sistem tavsiyesi (Bütçe 29k)

ekran kartı kötü değilmi ya
Geri