Sıfır ps5 slim digital - toplam 2 kol var . Hediye olarak geldi ama bende zaten ps5 var o yüzden fazlalık olduğu için satılıktır. Kutusunu hiç açmadım ilk alan kişi açacak tamamen 0.
Selamlar şuan fsp 500w 90+ psu kullanıyorum ama bilgisayar yükte bir anda kapanmaya başladı sanırım 6 yıllık ömrünü doldurdu. O yüzden yeni bir psu almak istiyorum ileriye yönelik 750-850w arası güzel bir psu önerir misiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba yurtdışından ps5 pro alma planım var vizesiz gidilen ülkeler arasından hangi ülkeden almak mantıklı sizce ?
Aklımda bosna hersek veya gürcistan var
Merhaba 2tb ssd'ye sahibim ama maalesef dosyalarımı depolamam için yetmiyor bu yüzden 2tb ssd ve 4tb hdd eklemesi yapacağım hdd de final dosyalarımı saklayacağım aman aman hızlı bir şey olmasına gerek yok ortalama bir şey olması yeterli. Önerileriniz bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Selamlar arkadaşıma laptop alacağız maksimum 30k bütçesi var bu sene bilgisayar mühendisliği kazandı onun için kullanacak. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
Dip ses sorunu yaşamadım hocam , mikrofon kalitesi gayet güzel karşı taraf sesimin çok iyi geldiğini söylüyor. Bne zamanında itopyadan almıştım 1200 tl idi ozaman galiba