Birolkrtss isimli üyenin son içerikleri

1. B

❌İndirim Bitti! Sony Playstation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (İthalat) 18,499

Fiyat aynı değil fazla acaba Amazon prime olmadığı için mi
  2. B

Lambayı Prize Nasıl Bağlarım.

Arkadaşlar bu lambayı mutfak dolabı alt kısmına bağlayacağım ama nasıl bağlayacağım hakkında fikrim yok. Bu siyah ve kırmızı kabloyu prize nasıl bağlayabilirim? Yardımıcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
  3. B

VOK-FRIDAY 3 Sipariş Durumu

1 hafta dan erken kargolanması beni çok şaşırttı
  4. B

Siparişim kargoya verildi bugün 6 gün önce sipariş vermiştim
  5. B

Arkadaşlar sipariş faturalanıyor acaba yarın kargo verilir mi ?
  6. B

Aralık 12 mi çok uzun bir süre vermiş ben online sipariş verdim inşallah o kadar uzamaz 1701245511 Sistem ucuz geldiği için sipariş verdim ama bu kadarı da olmaz herkes aynı sorundan şikayetçi bu kadar da uzun sürmez ki zaten stoklar az mağdur etmekten başka bir şey değil
  7. B

VOK-FRIDAY 3 siparişi veren arkadaşalar kargoya verildimi veya teslim alan oldu mu ?
  8. B

Vok friday 3 ssd takviyesi

Bende sipariş verdim ama anakartta m2 slotu 1 tane varmış normal ssd takabiliyormuyuz bilgisi olan yardımcı olabilir mi
  9. B

İtopya bu sistem alınır mı?

Benim attım 12K senin attığın 16K
  10. B

İtopya bu sistem alınır mı?

Çok pahalı geldi bana ram 8 gb yetersiz attığım sistem hem hazır hemde fp https://www.itopya.com/teknohayat11amdryzen55500asusdualgeforcertx3050ocedition8gb16gbddr4500gbnvmem2ss_h24839
  11. B

🔥 VOK - 7500F - RTX 4070 Sistem 25.999 TL 🔥

Ankara da mağaza satışları akşam açıldı sanmıyorum yarın sabaha stoklar kalmamıştır
  12. B

VOK-FRIDAY 3 sistem mağaza stokları ne zaman açılacak?

Ankara daki mağazada akşam 8 de açıldı vok 3 stok bitti yarım saat sonra
  13. B

VOK-FRIDAY 3 sistem mağaza stokları ne zaman açılacak?

Kanka ben mağazaya gittim sıra vardı sıra da beklerken internetten şansımı denedim siparişim onaylandı o sıra arkamda ki da mağazadan aldı sistemi ama sanmıyorum mağazada yarın stok olacağını
Geri