Arkadaşlar merhaba, genellikle FPS türü oyun oynamak için kullanacağım bir kablosuz mouse önerebilir misiniz? Halihazırda G102 kullanıyorum ve aşağıdaki gibi tutuyorum yani elim küçük bu nedenle nispeten küçük bir mouse'a ihtiyacım var. Maksimum bütçe 2.5k. Fazla bir araştırma yapmadım fakat...
İşte hocam sanırım sol alttaki Glow sağ üstteki ışık sızması oluyor ben de tam anlayamadım onu. Eğer Glow ise IPS monitörlerin hepsinde oluyor diye biliyorum.
Hocam özellikle karanlıkta test ettim ki belli olsun. Normalde gözüme çarpan bir şey yok zaten. Laptop ekranından(TN panel) buna geçtiğim için fark etmemiş de olabilirim o yüzden sordum.
Böyle bir ayar yaptığımı hatırlamıyorum ancak bende 10 bit gözüküyor. Sürücüleri de güncellemek gerekiyor olabilir tabii. Öncelikle attığınız videodakini bir deneyin derim.
1733308675
Bir de @Akhiore hocam sizden önce attığım videoyu incelediniz mi? Işık sızması mı var anlamadım ve kabul...
Hocam ışık sızması her IPS monitörde mevcut değil mi yanlış mı biliyorum? Ben de eve geçince test edicem. Aldığımda bir test yapmıştım ama ölü piksel göremedim daha kapsamlı bir test yapmam lazım çünkü aldığım model için çok fazla şikayet gördüm.
Hocam selamlar öncelikle elinize sağlık keyifle okudum. Şu an bu monitör var bende, eğer merak ettiğiniz ama test edemediğiniz bir ayar varsa yardımcı olabilirim.
Hocam ben de ilk defa masaüstü kullanıyorum adamlar her şeyi montajlıyor ben ekstradan işlemci soğutucu yükseltmiştim onu montajlamamışlar sanırım ağır olduğu için. Termal macun sürüp soğutucuyu taktım ekran kartını taktım başka bişeye gerek kalmadı.