birpcsever isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yks sınav ücreti ile alakalı yardım!!

Ben niye sana 100 veriyom gibi bişey döndü burda sanırım bizim rehberlikçi maaşı az gördü
  2. B

Kafam yandı iyice şimdi ben 1550 tl ücret vericem dimi
  3. B

Yani anlattığım gibi mi tyt ve ydt ye ayrı ayrı 700 veriyoruz giriş ücreti de alınıyo ayrıca :D bide gelip ... Neyse
  4. B

Yks sınav ücretini internette 700 olarak gördüm okulda hocaya sorunca tyt 700 ydt 700 bir de giriş parası olarak 150 olarak toplam 1550 olduğunu söyledi bu sene ilk kez giricem sınava ve bu konuyu anlamadım tam olarak ne kadar tutucak
  5. B

Bilgisayar her açıldığında bu hatayı veriyor yardım

Win 11 de daha önce bir arza oldu ve ne onarabiliyodum ne de çözümünü buldum pc daha açılmadan asus yazan ekranda hata var pc yeniden başlatılıcak diyodu ve bu döngüde gidiyodu bende çözümü formatta buldum
  6. B

amd software indirdim otomatik olarak güncellendi sonra güncellemeleri denetle dedim başka güncelleme yok
  7. B

hiç sarı yok hepsi güncel
  8. B

dün açtığım konuya cevap verilmediği için pc yi sıfırlayıp en baştan win 10 pro kurdum ve güncellemelri yaptım her açıldığında bu hatayı veriyor
  9. B

Yardım Asus a620m-e anakartta expo hatası acilll

Expoya alıp f10 bas sonra bu ekran gelince f1 e bas geç bu ekran bana da geliyor arada f1 basıp geçiyorum sorun yaşamadım şu ana kadar
  10. B

Yardım Bilgisayar m2 ssd den boot etmiyor

Bilgisayarımda bir adet m2 ssd var ve Windows kurulu idi yeni olarak 1tb boş hdd ve de 256gb hali hazırda bir sata ssd taktım ama bilgisayar bi anda sadece sata ssd deki Windowsu görmeye başladı biostaki boot menüde m2ssd gözükmemeye başladı yeni taktığım sata ssd ve hdd yi çıkardım şimdi de...
  11. B

Https://kaziksepeti.com/ Nasıl kazıklanıyoruz?

akakçede yok türkiyedeki tek satıcı
  12. B

Https://kaziksepeti.com/ Nasıl kazıklanıyoruz?

dobby figürü 760 tl den 25bin tl ye nasıl açıklanabilir bu ya https://kaziksepeti.com/urun/dfa3ffc4-373a-4b0c-a4b2-ce1c101caa20
  13. B

Öneri Stellseries apex 3 tkl alınır mı?

Yakın zamanda birtane kurmayı düşünüyorum kurduğum vakit buraya konu olarak açıcam
  14. B

Öneri Stellseries apex 3 tkl alınır mı?

Sesi nasıl ben sesiz klavyeler daha çok hoşuma gidiyor ayrıca şuanki klavyemde tuşlara basınca bazen sağa sola takılıyor öyle bir sorun var mı
Geri