birpcsever isimli üyenin son içerikleri

1. B

Öneri Oyun ve oyun geliştirme için laptop önerisi

O Zaman bekleyeyim böyle bir model için iyi oyunlar bu arada
  2. B

Dün gece gaming gecesinde 5060 lı msi 45k ya vardı o da alınır gibiydi ama cevap gelmeyince almadım
  3. B

2. El İşlemci piyasasının korkunçluk :)

2. El hem satıcı hem alan olarak da öyle şuan rx 6700xt nin 9k dan aşağı ilanı yokken 10 a koyduğum ilana sürekli "kardeşim o para etmez 6 ya ver sen" gibi kendini çok akıllı zaneddenlerle dolu ki bunların da geneli al satçı 2. El piyasası şuan içler acısı
  4. B

Hx işlemcili modellerde anakart yanma sorunu olduğu söyleniyordu
  5. B

3 gündür ağır şekilde ghostlanıyorum
  6. B

https://www.incehesap.com/gigabyte-a16-i7-13620h-16gb-ram-1tb-ssd-rtx4050-16-freedos-gaming-notebook-fiyati-80692/ https://www.incehesap.com/msi-cyborg-15-b2rwfkg-207xtr-core-5-210h-16gb-ram-512gb-ssd-rtx5060-15-6-freedos-gaming-notebook-fiyati-83444/...
  7. B

Whatsapptan birine çok mesaj atmak

Hiçbir şey yapamaz kral merak etme senin iznin olmadan mesajları mahkemeye sunarsa asıl suçlu o olur
  8. B

Yakın zamanda üniversitede kullanmak için laptop almaya karar verdim ve masaüstü bilgisayarımı parça parça sattım elimde hala daha ekran kartı psu vesayre kaldı o yüzden laptopu şimdi taksitle mi almalıyım yoksa yakın zamanda iyi bir indirim düşer mi ? Oyun ve oyun geliştirme için kullanıcam Max...
  9. B

Öneri 40K Bütçe Oyun İçin Laptop Önerisi Verirseniz Sevinirim?

Arkadaşlar önerileriniz var mı bütçe konuda il yazdığım gibi max 42
  10. B

Daha çok 36-37 bandında bişey yok mu 1776350993 https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-lenovo-loq-15iax9-83gs00pgtr-i5-12450hx-8-gb-512-gb-ssd-rtx4060-15-6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,1005549651.html Bu nasıldır
  11. B

Bütçeyi çok aşıyor ayrıca 40k nın altında olsun mümkün mertebe arkadaş giderek düşürüyor bütçeyi
  12. B

Arkadaşım oyun için laptop alıcak bütçe 40k ama 42-43 e kadar max artabilir daha üstü pek mümkün değil taksitli alınacak. Şimdiden teşekkürler
  13. B

SİZCE EN İYİ ANİME İZLEME SİTESİ NEDİR?

4k anime diye bir şey yok onlar kontrast ve parlaklık ayarı değiitirilmiş animeler sadece
  14. B

Öneri 4000tl bütçe psu önerisi

o zaman bütçem dahilinde 5060ti 16gb bakacağım sağolun
  15. B

Öneri 4000tl bütçe psu önerisi

4070s i sadece nvidia ya geçmek istediğim için öyle bir yükseltme yapıcam çünkü yayın vs yapıyorum ve nvidia programları çok işime yarar
Geri