BiSakin isimli üyenin son içerikleri

1. BiSakin

Android 15 bin tl'ye kadar Android/Samsung telefon önerisi

Merhabalar, kardeşime telefon bakıyorum bende s23 fe var ama bütçesi o kadar olmayak. En fazla 15bin tl bandında Samsung telefon olucak o markayı sevıyor benım gıbı abısının kardeşi ios'cu degil :D İstedigi özeliikler: -Büyük ekran -kamerası ve çekimi iyi olan -yüksek depolamalı -oyunlarda...
  2. BiSakin

Kreatin ve Protein tozu önerileri

kreatinde ne almalıyım? proteinde big joy alıcam bilindik marka hem kreatinde tavsiyeniz nedir hiq protein ocean DNA gibi?
  3. BiSakin

peki ne almalıyım bu ıkı urunde de? bıg joy ve hıq nasıl veya hardline? kalitesiz bir şey almak istemiyorum
  4. BiSakin

70 kiloyum yaş 15 boy 1.81 1722855830 2 Suppllementi de bu markardan mi alayim?
  5. BiSakin

Merhabalar spora başlayalı 1 ay oldu ve formum iyi arkadaşlarımda kullanıyor bu 2 tozu ben de artık 1. ayımı tamamladığımdan dolayı bu 2 tozun kaliteli markasının ürünlerinin linklerini sizlerden istiyorum. Sporla ilgilenen kişiler yardimci olursa cok sevinirim cok buyuk protein ve kreatin tozu...
  6. BiSakin

Type-c ve USB girişli powerbank

Merhaba samsung s23 fe telefonuna sahibim. Hem type-c hem de usb çıkışlı powerbank bakıyorum 10000-15000mah yeterlidir fazlasına gerek yok fiyatlarda da çok pahalıya kaçmasın beni götürsün yeter.
  7. BiSakin

25-30bin tl dizüstü bilgisayar önerisi

başka önericeğiniz var mıdır? asus, casper veya monster gibi? veya bunları niye önermezsiniz
  8. BiSakin

25-30bin tl dizüstü bilgisayar önerisi

Merhaba kuzenim için bakıyorum bu laptoplara genellikle FPS oyunları oynayacak (valorant fortnite csgo gibi). Çok ısınmasını istemiyorum güzel drop veya lag girdirtmeyecek uzun vadeli bir laptop bakıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  9. BiSakin

Taşınabilir 1TB'lık SSD Önerisi

peki öneriniz nedir?
  10. BiSakin

Taşınabilir 1TB'lık SSD Önerisi

merhabalar, aslında bu taşınabilir ssd'yi babam için alıyorum. Babamın anıları felan kaydetmesi için 500gb lık HDD vardı ama onun okuma yazma hızı cok dusuk ve artık depolaması bitti denilecek raddeye geldi. Alıcağım SSD ki özellikler ise hızlı okuma ve yazma potansiyeli olsun, guvenilir bir...
  11. BiSakin

Samsung Tab S7 FE'ye göre uyumlu klavye-mouse ve tablet kılıfı önerisi

Merhaba dizustu bilgisayar almak yerine direkt bu tabletten işlerimi yapmayı planlıyorum yazdıgım urunun modeline gore tavsiyeniz var mı? Klavye ve mouse kaliteli olsun bana sıkıntı cıkarmasını ıstemıyorum, bir de kılıfı katlanabılır yanı dızustu bilgisayarın ekranı gibi koyulabilir bir kılıf...
  12. BiSakin

Samsung S23 FE için koruma camı önerisi

Merhabalar, elimde Samsung S23 FE modelli telefon var ve ben şeffaf kılıfla kullanan birisiyim telefonu. Sorum şu, ortalıkta birsürü ekran koruyucusu var yok nano seramik cam hayalet diye. Ben telefonum için iyi yapışabilen, çizilmeler saglam olan, ana ekrandan once koruyucu camın kırılacagı bir...
  13. BiSakin

20.000tl kadar telefon önerisi

gt 2 olabilir diyorsunuz cok oyun oynamıyorum ılk bastakı dedıgım seceneklerde hangısı en ıyı olur iphone 12 ya da s22/s21 fe? cok kararsız kaldım
  14. BiSakin

hocam iphone 12 nasıl peki bu gunumuz ve ilerisi icin? ayrıca realme yi cok onermiyorlar s22 veya s21 fe sizce nasıl olur? bir de redmi note 13 pro niye alınmaz?
  15. BiSakin

merhabalar elimde şuan samsung a7 2018 var ve telefonu bu hafta degıstırıcegım. kafamda 3 tane marka var ve birkac model var. telefondaki hedeflerim: cok ısınmasın, sarjı iyi gitsin, kamerası iyi olsun, drop veya ani buglar yaşamak istemiyorum ileride, oyunlarda iyi fps verebilsin, ekrandayken...
Geri