Merhabalar, Over Game'den HyperX Cloud 2 aldım faturası falan her şeyi duruyor. Şu an kulaklığın sağ tarafından ses gelmiyor. Kime ulaşmalıyım. Garantisi bitmiş durumda ne yapmam gerekli yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar HyperX Cloud 2 kullanıyorum fakat son zamanda sağ tarafından ses gelmemeye başladı. Başka bilgisayarda da denedim sorun aynı ses kartı olarak Razer kulaklığınkini denedim, onda da aynı acaba diyorum sağ hoparlör patladı mı veya su kaçmış olabilir mi? Nedeni ne olabilir ses...
Merhaba, bayağıdır kullandığım envanterimi az önce satmış bulunmaktayım.
Daha öncesinde AK-47 neon devrimi kullanmaktaydım.
Merhaba arkadaşlar bütçem 1000TL envanter dizmek istiyorum önerileriniz hangi skinlere göre olur acaba?
Merhaba, yaz indirimleri gelmişken Steam envanterimdekileri satıp oyun almayı düşünüyorum dostlar fakat malum CS2 çıkışını yapacakken satmam doğru olur mu sizce oyun alınır mı? Son of The Forest, Witcher 3 sizce ne yapmalıyım kafam epeyce karıştı.
Steam Kütüphanemin Linki
Merhabalar sevglili donanım arşivi halkı yakın vadede aldığım hyperx cloud 2 nin sağ tarafı bozulduğu için yeni bir kulaklık almaya karar verdim. Kulaklık önerilerinizi bekliyorum.
Bütçem fazla elverişli değil sahibindenden 2. el olarak ekran kartı almayı düşünüyorum.
Sistemim;
B450-MKII Anakart
Fury 16 GB 3600mhz Ram
R5 5600 İşlemci