BixiBlake isimli üyenin son içerikleri

1. BixiBlake

20/25 Bin TL Sadece Valorant Oynanacak Laptop Arıyorum.

İkinci el alcaksan 4. Bin serisi ekran kartlı olan al biraz araştırırsan 4060 da bulursun
  2. BixiBlake

En Overrated Oyunlar

7/24 fh6 oynuyon kardeş
  3. BixiBlake

Papağan türü önerisi

Kaça almıştın hocam
  4. BixiBlake

Papağan türü önerisi

Kuşu gördükten sonra tekrar besleyesim geldi
  5. BixiBlake

Papağan türü önerisi

Taklit etmeyi öğreniyor demek istedim O ele alıştırmayı kuşu omzuna koyarakla başla
  6. BixiBlake

Papağan türü önerisi

Her sabah babacık aşkım kuş sesi aç öğreniyor
  7. BixiBlake

Kepek Karşıtı Sampuan

yok bunlardan kesinlikle alma satıcı vichy olanı hep al ya da yetkili satıcılardan sahtesi çok oluyor
  8. BixiBlake

Kepek Karşıtı Sampuan

iyi. dercosu indirimde alırsın 700 lere kadar düşüyor şimdi kendine eczaneden sebirox al doktora yazarsan ucuza gelir
  9. BixiBlake

Kepek Karşıtı Sampuan

eczanede sebirox , loprox veya vichy dercos yeşil alabilirsin ama haftada 2 defa kullanmalısın yoksa aşırı kurutuyor saçını günlük saç şampuanı da dalin gibi sülfatsız temiz içerikli kullan içinde ağır yağlar olmasın yoksa mantarı besleyip kaşıntı yaptırır geminiden yardım alabilirsin...
  10. BixiBlake

🔥İndirim Planet Zoo Sadece 1 Dolar

oyunu alıp dlcleri korsan indirebilir miyiz :D
  11. BixiBlake

Tıraş Makinesi Önerisi

sıfır kesim istiyorsan oneblade 1783611812 https://www.trendyol.com/powertec/tr-758-profesyonel-sakal-ense-tiras-makinesi-0-1mm-sifira-en-yakin-p-34267212?boutiqueId=61&merchantId=1026548 bu makine de çok iyi
  12. BixiBlake

Yks 2026 Sıralamaları 2023'ten Kötü Gelir mi?

23 kadar kötü gelmez
  13. BixiBlake

Ajazz Aj159 Pro Alınır mı

ajazz serileri kronik ya ben de apex var bataryası öldü hemen şarjı bitiyor proda da çift tıklama sorunu çıkıyor
Geri