bjjlover isimli üyenin son içerikleri

1. bjjlover

Çözüldü✓ Öndeki USB 3.0 portlarına bellek Takınca sistem açılmıyor

1748172914 Port'u yerine tam oturamamışlar. Şu an sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler @itopya.com
  2. bjjlover

evet sabah açıldığı gibi götüreceğim gelişmeleri not düşerim jack girişlerini denemedim gerçekten çok saçma kasayı taşımak eziyet inanılmaz büyük .
  3. bjjlover

w Önde 2 tane 3.0 var sadece onlar sıkıntı çıkarıyor arkadakiler çalışıyor. Öndekine usb flash bellek takıp açmaya kalkarsam bilgisayarı siyah ekran oluyor attığım gibi. aygıt yöneticisinde de gözüküykorlar sanırım sorunu anlamadım maalesef sabah götüreceğim sanırım çözemeyeceğim.
  4. bjjlover

Hiç algılamıyor usbyi sadece öndeki 3.0 Lara taktığımda oluyor bu yarın sabah itopyaya geri götürmeye çok üşeniyorum
  5. bjjlover

Merhaba iyi forumlar bugün itopyadan sistem topladım fakat kasanın önündeki 3.0 portlarına flash bellek takınca tanımıyor veya bios ekranında takınca klavye mouse iptal oluyor arkadaki usb portları çalışıyor. Kasanın ön portuna flash bellek takıp açmaya kalkarsam da simsiyah ekran oluyor cmd...
  6. bjjlover

Sizce 65 K'ya topladığım sistem nasıl ?

Merhaba, herkese iyi forumlar. İtopya'dan bir sistem topladım tabi hatalar olabilir bazı şeyler daha iyi olabilir sizce nasıl neyi yanlış yapmışım neyi doğru yapmışım önerilerinizi bekliyorum. Bir de mağazadan teslim seçeneğini işaretledim bu 2. gün hala hazır olmamış sizce çok uzun sürer mi ...
  7. bjjlover

Ryzen 7 7800X3D işlemci için asus prime b650m-r yeterli midir ?

ASUS PRIME X670-P-CSM 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart bu kart beni bu Ryzen 7 7800X3D bu işlemciyle üzer mi kardeşim ?
  8. bjjlover

ASUS PRIME X670-P-CSM 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart bunu alsam üzer mi ? Ryzen 7 7800X3D ile kullanacağım.
  9. bjjlover

Evet hazır sistem İtopya Maxwell toplayacağım bütçem maks 65 civarı. X670 gideceğim büyük ihtimal.
  10. bjjlover

Açıkcası anakarta fazla bütçe ayırmak istemiyorum o yüzden bu anakartı düşünüyordum. Belki biraz bütçeyi arttırıp ASUS PRIME X670-P-CSM 6400MHz(OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart'a gidebilirim bu nasıl olur sizce ?
  11. bjjlover

Merhaba, Ryzen 7 7800X3D ve RTX 4070'li bir sistem topluyorum. Ryzen 7 7800X3D işlemci için asus prime b650m-r anakart yeterli midir ?
Geri