Elinizde bi laptop vs varsa kabloyu ona takıp deneyin aynı hızları verirse kablonuzda sıkıntı vardır. Bazı anakartlarda biostan gigabit ethernet aktif ediliyor diye duymuştum onu araştırın. Bir de kablo kaç metre bazı kablolar uzamaya başladıkça sıkıntı çıkarıyor eğer uzun kablo kullanacaksanız...
Merhaba arkadaşlar, PS5 slim alacağım ancak zamlardan önce Bilkom almak istiyordum şuan için zor gözüküyor.
Bu nedenle güvenilir ithalatçı garanti satan satıcılar ürünün arkasında duran bildiğiniz önerebileceğiniz yer varsa çok mutlu olurum.
IPS Panel ışık sızması olmaması mümkün değil ve ışık sızması öyle abartıldığı kadar sorun oluşturmuyor çok büyük bir sızma değilse
1744631657
Açıkçası çokta lazım değil almadan önce çok duydum wooow 2k çözünürlük şöyle net böyle net 1080p den bir tık daha iyi ama çoğu şeyde o wooow etkisini...
Merhaba arkadaşlar QNX1D model televizyonu kullananlar var mı sorunu var mı acaba Hepsiburada da birkaç yorum var hepsinde görüntü kötü denilmiş.
Youtube da yabancı platformlardan araştırdığımda görüntüde fark göremedim. Ürünün QN85D modelinin sadece online olarak satılan versiyonu olduğu...
Kasım ayında aynı konuyu ben de açmıştım çoğu kişi win11 dedi kurdum güncellemeleri yüklemesem dert oldu yükledim ayrı dert oldu.
Sonuç: Win10 pro ya dönüş yaptım. Win 10 kullanın hocam
Herkese hayırlı ramazanlar,
Yaza düğünüm var şöyle bi TV gördüm diğer satıcılarda baya pahalı QLed ama 60hz alınır mı bilemedim. Sanal olarak 1080p de 120hz veriyor deniyor ama çok etkili bir şey olmadığını düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum...
Öneriniz için teşekkürler TCL - Samsung ya da Lg alacağım gibi duruyor.
Bu Tv ler şuan için listemde var 65q80d ile 65q70d arasında da sadece sanırım ses farkı var. 70d de çift hoparlör 20w çıkış varken 80d de 4 hoparlör 40w çıkış ve Subwoofer var. Aradaki farka değer mi bilemedim. Sesten memnun...
Yorumunuz için teşekkür ederim. Yakın bir arkadaşım 89k civarına iyi bir oled samsung aldı ve eski televizyonuna göre aradaki farka değecek bir şey olmadığını söyledi. Gidip inceledim açıkçası bence de o para etmez renkerli daha canlı evet ama oled olmayanda da siyah beyaz değil sonuçta. Zaten...
Merhaba arkadaşlar,
Yaza inşallah düğünüm var ve Tv bakmaya başladım ancak araştırdıkça kararsız kaldım. İhtiyacım olan özellikleri aşağıda yazıyorum.
Bütçe Maks. 50.000 TL
4k çözünürlük
65 inç
En az 100Hz (Playstation 5 sebebiyle)
Marka olarak Philips istiyordum ancak TitanOS un iyi...
geçen okumuştum ubisoft oyunlarında çökme yapıyor diye ayrıca açılıp kapanma sürelerinde dengesizlik var bazı kullanıcıların da monitörünün ani olarak kapanıp açıldığı söyleniyor. Ağ ve yazıcı sorunları da mevcutmuş eğer ilgilendiriyorsa.