bkartli isimli üyenin son içerikleri

1. B

Millenicom Davet Kodu Verebilir Misiniz?

Selam arkadaşlar, Ben uzun süredir Millenicom kullanıcısıyım. Memnun olduğum için Millenicom’un “Arkadaşını Getir” kampanyasını buraya bırakmak istedim. Bu kampanya sayesinde hem siz hem ben toplam 1000 TL indirim kazanıyoruz 💸 Nasıl çalışıyor? ✅ Aşağıdaki referans kodunu kullanarak başvuru...
  2. B

Öneri Uygun fiyatlı internet sağlayıcı önerisi

Referans kodumu kullanarak, NETGSM aboneliğinde karşılıklı olarak 6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim kazanabilirsiniz. Referans Kodu: NTGQBP0C75 Abone Adı: Bülent Kartlı Hemen online başvuru yapmak için tıklayın: NETGSM Online Başvuru Daha önce kullandığım birçok hizmette, müşteri...
  3. B

Merhaba, Netgsm kullanan var mı?

Referans kodumu kullanarak, NETGSM aboneliğinde karşılıklı olarak 6 ay boyunca her faturadan 40 TL indirim kazanabilirsiniz. Referans Kodu: NTGQBP0C75 Abone Adı: Bülent Kartlı Hemen online başvuru yapmak için tıklayın: NETGSM Online Başvuru Daha önce kullandığım birçok hizmette, müşteri...
  4. B

Yardım NetGsm İnternet Servis Sağlayıcı nasıldır

Geri