bkavustu isimli üyenin son içerikleri

1. B

DİSK küçültme hatası

D yi komple sildim ve düzeldi eski haline döndü tekrar kurduğumda.
  2. B

DİSK küçültme hatası

sağol ilgilendiğin için
  3. B

DİSK küçültme hatası

22 gb atılıyor ama şuan zaten 22 gbdan fazla boş alan var yine de 36 gb dan büyük bir şey attığımda yeterli alan yok diyor
  4. B

DİSK küçültme hatası

ne yapmam gerekiyor
  5. B

DİSK küçültme hatası

pardon 1 sn 1608114635
  6. B

DİSK küçültme hatası

7. B

DİSK küçültme hatası

olmuyor
  8. B

DİSK küçültme hatası

Arkadaşlar disk yönetimi üzerinden D birimimi 100gb küçültme işlemi yaptım bu alan kayboldu normalde bu işlemi yapınca ayrılmamış alan kısmına gidiyordu fakat hiç bi şekilde erişemiyorum bilgisayarım üzerinden baktığımda alan 100 gb küçülmüş olarak görümüyor fakat ayırdığım alan gözükmüyor bu...
  9. B

Disk küçülttükten sonra 100gb birim kayboldu

attım zaten fotoğraf 1607877392 480 gb ssd var pcde bilgisayarım tarafında 100 gb yok kayıp nereye gitti bunu anlamadım 1607877464 D diskinde 343 gb alan vardı 100 gb aldım sonra kayboldu
  10. B

şuan d yi açtığımda 341 gn alan yok 240 var 1607873857 disk yönetiminden küçülttüm 100gb d yi ama ayrılmamış alana gelmedi bilgiyarımdada yok
  11. B

tabi disk yöneticisi böyle şuan 1607767508 D birimini tekrar küçültmeye çalıştığımda parametre hatalı diyor.
  12. B

D diskinde 100 gb lık bir alanım vardı bunu c dolduğu için oraya alacaktım fakat birimi küçülttükten sonra bu alan kayboldu ayrılmamış bölümüne gelmesi gerekirken erişemiyorum alana
  13. B

Donanım arşiv sistem 2 asus ekran kartı fanları dönmüyor

bu videodaki sistemi sipariş ettim 2 gündür kullanıyorum ama bugün ekran kartını fanlarının dönmediğini farkettim bunun sebebi ne olabilir ?
Geri