Yanlışlıkla fotoğraflarımı sildim bir kaç program ile geri getirdim fakat fotoğraflarımın hiç biri açılmıyor bu dosya biçimi desteklenmiyor olabilir diyor yardımcı olacak var mı?
Selamlar sıfır bilgisayar topladım ramlerimin fabrika çıkış hızı 4200mhz ama 6000 destekliyor. 4200mhz de iken sıkıntı yok pcde hiç bir türlü ama DOCP açıkken bilgisayarda saçma sapan hatalar oluyor, ısınma daha fazla oluyor çoğu oyundan hata vermeden durduk yere atıyor, 6000mhz'i farklı şekilde...
Selamlar sıfır bilgisayar topladım ramlerimin fabrika çıkış hızı 4200mhz ama 6000 destekliyor. DOCP açıp 6000mhz'e çıkardım fakat DOCP açıkken bilgisayarda saçma sapan hatalar oluyor, ısınma daha fazla oluyor çoğu oyundan hata vermeden durduk yere atıyor DOCP kapalıyken yapmıyor ama 6000mhz'i...
Bluetooth ile bağlanılabiliyor evet ama böyle sorunlar yaşanıyor zaten, PS5 kolunu pc desteklemez demenize direkt yanlış bilgi denmişte ondan dolayı sordum.
Selamlar sistemim imzam'da var. Bilgisayar'ı yeni topladım bazen oyunlarda alakasız şekilde hiç bir hata vermeden restart atıyor kendi kendine. Bios'ta değiştiğim tek şey DOCP1 haline getirdim ramlerin mhz'ini kullanabileyim diye. Sorunu nasıl çözeriz acaba.
Ben kendim Dualsense kullanmayı daha çok seviyorum çocukluktan playstation koluna alıştığım için, istersen Dualsensede bakabilirsin aynı fiyat bandında
9. Nesil Xbox kolu alabilirsin amazonda 2699₺. Pc için sıkıntı çıkarmaz tertemiz kol.
https://www.amazon.com.tr/Microsoft-Wireless-Controller-Nesil-Siyah/dp/B07SDFLVKD/ref=sr_1_5
Televizyonlarda gerçekten kaliteli bir şey istiyorsan Samsung ya da LG alman gerekir, bütçen çok düşük değil Samsung'un modelini alabilirsin. Ya da TCL var Google'ın televizyonu Türkiye'ye yeni yeni geliyor kendi evimde kullanıyorum çok memnunum.
1718833094...
Ben ROG Claymore öneriyorum numlock olmayan klavyeler hala hoşuma gitmiyor. Claymore'da kablolu ve kablosuz bağlantıda var, Numlock kısmı çıkartıp takılabiliyor istediğin tarafa ve bilek desteği de var.