Bugün görev yöneticimin başlangıç ayarlarını açtığımda karşıma böyle bir şey çıktı. Ne olduğunu biliyorum üzerine sağ tıkladığımda dosya konumunu aç seçeneği aktif değil.
İlk başta bu "Program" isimli uygulama etkinleştirilmişti. Görüntüde Devre dışı bırakılmış yazısı yazmasının sebebi benim...
Merhaba. Temu'dan sipariş edeceğim bir ürün var ürünün orjinal fiyatı 943,99TL. Vergi ile 1558,38TL yi görüyor. Bu vergi maliyeti alışveris sınırına dahilmidir. Değil ise sipariş etsem gümrükte problem yaşarmıyım?
İnternette araştırdığım kadarıyla, eğer büte kalırsak merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapabiliyoruz.
Fakat akademik ortalama ile geçiş yapıp yapamadığım hakkında bir bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olabilecek varmı?
eski bir kamera riskleri göze alıyorum fakat kurmayı başaramadım utility webcam programını kurdum ardından eos utility programınınıda kurdum ve kamerayı kabloyla bağladım ve programı çalıştırdım karşıma böyle bir ekran çıktı
h110 mk
1725529892
hocam şuanki sistemde ekran kartı hiç kullanılmıyor bütün yük işlemciye biniyor. darboğaz yapmayacak bir işlemci arıyorum bütçe önemli değil