blaack00 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Magnezyum vb takviye kullanan var mı?

Hocam anlamadım magnezyum fazlalığı vücuttan atılıyor zaten diyor herkes arkadaşım kullanıyor kanına baktırmana gerek yok çıkmıyor kanda zaten diyor. Böyle bir durum var mı? Sıkıntı şu ki sadece sağlık ocağına gidebiliyorum iş saatlerimin düzensizliği yüzünden. Şu sıralar izin alamam o yüzden...
  2. B

Magnezyum vb takviye kullanan var mı?

Beyler iyi geceler. Son 1 aydır kendimi yorgun, üşengeç hissediyorum. Yapılacak işlerimi erteliyorum, kafamda bir dalgınlık var anlatılan şeyleri unutuyorum birisi bir şey anlatırken odaklanamıyorum, kafam sisli gibi sanki. Yorucu bir işim olmamasına rağmen eve geldiğim zaman bir şey yapacak...
  3. B

Çamaşır makinası iade edilir mi?

Tek sorun ezik olması değil makina işlevini doğru düzgün yerine getirmiyor. Ürüne zaten değişim yapılacak fakat sıkmama gibi kronik sorunu varmış.
  4. B

Vestel bayisi direkt yetkili satıcıdan, doğrudan mağazadan aldım. İnanın arçelikten öyle memnunuz ki pişman olduk. Bundan önceki bosch markaydı çok da güzeldi nereden bulaştık buna anlamadım. Hocam bilginiz var mı bu konu hakkında valla kötü oldu bizim için : / 1770589887 Benim makinanın...
  5. B

Çamaşır makinası iade edilir mi? Vestel marka çamaşır makinası aldık 3 gün önce. Servis gelip kurdu fakat kazanı fabrika hatası olarak içten dışa doğru ezik şekilde gelmiş annemler de fark etmemiş. Hemen bayiyi aradım bu sekilde kullanacağımızı ve servisin ürün değişimi yapacağını söyledi...
  6. B

Yeni saç stili arıyorum..

Abi bence şu an iyisin ya ama biraz daha kısa olsa daha iyi durabilir denemek lazım. Ama şu an 10/10.
  7. B

Üniversite ilk günü napılır?

Oryantasyon yapılır. Yani derslerin işleyişi, saatleri, hangi derslere hangi hocaların gireceği gibi gibi her şey konuşulur. Yine dersliklerdeki (yani sınıf) mevcudunuza göre tanışma kaynaşma olur bizde öyle olmuştu yani ilk gün lisenin devamı gibi hissedebilirsin. Arkadaşlarınla oluşacak olan...
  8. B

Psikologa gitmek istiyorum?

Dün bir konuda sicilde göründüğünü ve sırf bu yüzden işe alınma sürecinde red yediğini yazmıştı birisi.
  9. B

Mutsuz ve yorgun hissediyorum?

Aga ben buna kesinlik veremiyorum. Artık cidden düzgün insan bulmak zor. Evet bende durum farklı oldu arkadaşlarım gitti ama genelde erkek dostluğu sağlamdır ve kız gider agan kalır : ) kaldı ki çoğu kız harcama peşinde ben asgari ile çalışan biriyim kendime zor yetiyorum bir başkasını kaldıramam.
  10. B

Mutsuz ve yorgun hissediyorum?

Gerçek anlamda mutsuz ve fiziksel olarak da yorgun hissediyorum. Tam sebebini çözemedim ama son bir kaç yıldır benimle hep olacaklarına inandığım arkadaşlarımın hayatımdan çıkması, üniversite mezunu olup kendi mesleğimi yapamamam, kpss çalışacak mentalitede hissetmemem vs hepsinin bir arada beni...
  11. B

Hergun tras oluyorum yüzüm tahris oldu makina önerisi

Ben kullanıyorum evet sıfıra yakın alıyor neredeyse jilet gibi. One blade iki versiyonu var ama biraz daha kalın olanı var o daha güçlü alıyormuş galiba ben bilmeden başka versiyonu aldım. Bendeki bayağı bir ince. Pratik ama bence.
  12. B

İçimde sebepsiz bir huzursuzluk var?

Valla genelde günde 5-6 bardak çay + bir fincan türk kahvesi içerim. Belki de yanlış kişilerden yanlış beklentiler kurmak olabilir. 1750808373 Abi inan kendimi kanıtlama çabasında değilim küçük olduğumun farkındayım. Fazla dert taşıyorumdur belki de yorumun beni bir kaç sn boşluğa baktırmadı...
  13. B

22 yaşındayım küçük müyüm büyük müyüm ben de anlayamadım abi
  14. B

Hocam çevreden kasıt her gün başka ortamlar vs kast etmiyorum bu arada okuyanlar için de not geçeyim. Dostlukta her zaman samimiyeti arayan birisi olduğum için az ve öz kafasındayım. Ne bileyim planlı buluşmaları saymazsak ne arayan var ne soran. O zamanlardan bu zamana nasıl geldim diye kendimi...
  15. B

Yaklaşık 7-8 aydır bir huzursuzluk var içimde özellikle akşam ve gece saatleri başlıyor. Sebebini bilmiyorum ya da bir sebebi var ben henüz bulamadım. Çok samimi olduğum iki arkadaşım vardı birisiyle kalıcı olarak görüşmüyoruz diğeriyle aramız eskisi gibi değil. Bu şekilde huzursuz hissettiğimi...
Geri