blaack00 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Son Zamanlarda Her Şey Üst Üste Geliyor?

Yazdım.
  2. B

Yazdım kral eywallah
  3. B

Ne kadar özet geçsem de biraz uzun. Tamamsan mesaj kısmından yazacağım.
  4. B

Eminim herkes zor zamanlar geçiriyordur ama benim hepsi üst üste geldi neredeyse 1 ayda oldu hepsi. Sanki başa çıkamıyor gibiyim ve ne yaparsam yapayım zihnim bunlarla meşgul oluyor. Diyeceksiniz belki kendi aklın yok mu ama benden büyük ve tarafsız dinleyecek birisine elimden geldiğince özet...
  5. B

Yalnızlık ve Asosyallik

Şu an ne durumdasın peki merak ettim? Benim yaşadıklarım daha farklı ama hemen hemen benzer durumları yaşadım. Ben de asosyal olmadım hiç hep sıcakkanlı oldum ama hep çıkar ilişkisi olan insanlara denk geldim.
  6. B

İyi Geceler Beyler Nasılsınız?

Farkında olmadan en güzel zamanını yaşıyor olabilirsin keşke ben de staj seneme dönsem :) staj rezillikti orası ayrı.
  7. B

İyi Geceler Beyler Nasılsınız?

İyi geceler herkese. Her şey yolunda mı sizde? Bende hiç değil valla. Can sıkıntısından buraya yazdım.
  8. B

Magnezyum vb takviye kullanan var mı?

Hocam anlamadım magnezyum fazlalığı vücuttan atılıyor zaten diyor herkes arkadaşım kullanıyor kanına baktırmana gerek yok çıkmıyor kanda zaten diyor. Böyle bir durum var mı? Sıkıntı şu ki sadece sağlık ocağına gidebiliyorum iş saatlerimin düzensizliği yüzünden. Şu sıralar izin alamam o yüzden...
  9. B

Magnezyum vb takviye kullanan var mı?

Beyler iyi geceler. Son 1 aydır kendimi yorgun, üşengeç hissediyorum. Yapılacak işlerimi erteliyorum, kafamda bir dalgınlık var anlatılan şeyleri unutuyorum birisi bir şey anlatırken odaklanamıyorum, kafam sisli gibi sanki. Yorucu bir işim olmamasına rağmen eve geldiğim zaman bir şey yapacak...
  10. B

Çamaşır makinası iade edilir mi?

Tek sorun ezik olması değil makina işlevini doğru düzgün yerine getirmiyor. Ürüne zaten değişim yapılacak fakat sıkmama gibi kronik sorunu varmış.
  11. B

Vestel bayisi direkt yetkili satıcıdan, doğrudan mağazadan aldım. İnanın arçelikten öyle memnunuz ki pişman olduk. Bundan önceki bosch markaydı çok da güzeldi nereden bulaştık buna anlamadım. Hocam bilginiz var mı bu konu hakkında valla kötü oldu bizim için : / 1770589887 Benim makinanın...
  12. B

Çamaşır makinası iade edilir mi? Vestel marka çamaşır makinası aldık 3 gün önce. Servis gelip kurdu fakat kazanı fabrika hatası olarak içten dışa doğru ezik şekilde gelmiş annemler de fark etmemiş. Hemen bayiyi aradım bu sekilde kullanacağımızı ve servisin ürün değişimi yapacağını söyledi...
  13. B

Yeni saç stili arıyorum..

Abi bence şu an iyisin ya ama biraz daha kısa olsa daha iyi durabilir denemek lazım. Ama şu an 10/10.
  14. B

Üniversite ilk günü napılır?

Oryantasyon yapılır. Yani derslerin işleyişi, saatleri, hangi derslere hangi hocaların gireceği gibi gibi her şey konuşulur. Yine dersliklerdeki (yani sınıf) mevcudunuza göre tanışma kaynaşma olur bizde öyle olmuştu yani ilk gün lisenin devamı gibi hissedebilirsin. Arkadaşlarınla oluşacak olan...
  15. B

Psikologa gitmek istiyorum?

Dün bir konuda sicilde göründüğünü ve sırf bu yüzden işe alınma sürecinde red yediğini yazmıştı birisi.
Geri