Maalesef tablo çok ciddi. Erdi abi ramlerde ki bu artışın işlemcilere kadar vuracağından bahsediyor. Yani alınacak neyiniz var en kısa zamanda almaya bakın...
Günaydın herkese. Maalesef güne kötü bir haberle başladık. Belleklerde çip krizi varmış. 2026 yılında da devam edecekmiş. Ramlerde ki kriz şöyle ki ddr5 16...
İmzamda ki sistemi kullanıyorum brom. 4090'ı satmıstım. 5090 almayı dusunuyordum fakat oyun süreme baktığımda sadece haftasonları 3-5 saat oldugunu gorunce...
Tam benim düşündüğüm planı uygulamışsınız bende nitro+ çekip dizene kadar kutusunu açmam daha iyisi gelene kadar diye plan yapıyordum :)
psu ile kasa ne...
Bu paraya 9070 xt pulse var bro. O alinir tabi ki. 5070 ten cok cok ustun bir kart. Kaldi ki incehesap gaming gecesinde gigabyte 9070 xt 31 binden bitmis...
9070xt nitro plus da cw bende bir miktar vardı bende fps 165 sabitlediğimde azalıyordu ayrıca zaten oyunları kulaklık kullanarak oynuyorum onu sorun etmedim...
2nci el aldığım düz 9070 nitro+ xt değil , vatandan aldığım xt modelini iade sebebim cw ve bilgisayarı kapattığımda tekrardan açılmıyordu gücü tamamen kesip...