Merhaba işlemciye karşı anakartın düşük kalmış ekran kartın işlemcin nasıl önemliyse herkesin es geçtiği anakartta bir okadar önemli en az B850 tak anakartını
Rica ederim ama iyi bir işlemciye geçince kule tipi soğutucular randıman vermiyor bilginiz olsun 9700x gaming gecesinde 12k düşüyordu bu işlemciye geçebilirsin
Soğutucu ne kadar önemliyse macunuda okadar önemli bende 7800x3d rtx5080 ekran kartı var araştırarak sistem topladım tek tek
Aldığım ürünler sıcaklık değerleri 53 derece üstünü şimdiye kadar görmedim
[H3 id='Thermal+Grizzly+-+Kryonaut+Termal+Macun']Thermal Grizzly - Kryonaut Termal Macun[/H3]...
Ben geçen ay aldığım 65 bin TL rtx5080 ekran kartını şuan aynı kart 85 bin TL oldu herkesin elindeki stok bitince fiyatları gören şok olacak zaten kriz sadece PC dünyasını vurmadı telefon ve televizyon fiyatlarınıda etkiledi
Rtx5080 alacak varsa bu fiyatlara kaçırmasın tünelden son çıkış Asus firması bile rtx5070ti 5060 kartlarının üretimini durdurdu kriz her firmaya vuracak
Eski yazılımın varsa burdan yeni yazılımını bulup indirebilirsin https://driver.atombilisim.com.tr/
Bende 360 modelini kullanıyorum LCD ekran açılırken ters açılıyor yazılımını açınca düzeliyor ekran bu seferde önceki yaptığım ekran resmi gelmiyor iade edicem bende
Bak işte aradaki fark olmadığı 16 GB ram olması değil çekirdek hızları veri aktarmaları 30 GB ram koyup çekirdek hızını 500 MHz yapsam bu karttan ne perfonmas beklersin 5070ti herkes yüklendiği için fiyatları uçurdular gerçekte Dünya satış fiyatına bak ordan anlarsın