BlackFenix isimli üyenin son içerikleri

1. B

Max 25k Laptop önerisi

Bu birincisi İkinci Üç Dört Tabi forumdaki arkadaşlarda farklı bir tavsiyesi olabilir.
  2. B

Asetto corsa content manager bir sunucuya girerken ekran kararıyor

Content managerda bir ayar vardı şimdi aklıma gelmedi ancak açılırken dikaktli bak vr ile ilgili bir şey yazıyorsa ondan kaynaklı olabilir (bu asetto corsa için) diğer oyunlara gelecek olursak ramden kaynaklı olabilir.
  3. B

❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

Speedtest yaptığında ping var mı?
  4. B

Sistem özellikleri nedir?
  5. B

Driverların güncel mi birde content manager güncel mi ?
  6. B

❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

Drop yiyorum derken tam olarak nasıl yani ?
  7. B

Max 25k Laptop önerisi

Her oyunu açabilen bir pc var veya yok denilmez sormamın sebebi şu örnek veriyorum forza horizon5 125gb hdd 16gb ram ekran kartı olarak 1070 isterken elder ring daha farklı ister
  8. B

Yardım RAM slotlarını değiştirdim Pc açılmadı

Benim anladığım sen 2 ve 4 olan ramler yerine trident takmak istiyorsun eskileri çıkartıp aynı yerine takarsan hiçbir sorun olmaz.
  9. B

Max 25k Laptop önerisi

Hangi oyunları oynayacaksın ?
  10. B

Hangi laptop daha iyi oyun için

Cs go imkansız kasarak oynatır onun için bütçeni yukarı çıkartman şart.
  11. B

Çözüldü✓ RTX 3050 Refresh Model (6GB) vs RTX 4050 (6 GB)

Victus 4050 alacağız ilginiz için teşekkür ederim.
  12. B

Edit: ben yanlış görmüşüm dediğiniz gibi iki slot 2*8 miş yinede teşekkür ederim alacak kişi kararını verdi
  13. B

Yok youtubede baktığım tüm victuslar tek slot 16gb
  14. B

Malaasef ki sürekli gelip gidemiyor bayram içinde gelecek o yüzden hemen almak istiyor ayrıca attığınız laptop 8 gb ram versiyonu bizdeki ise 16 gblık versiyon (sonradan ram takviyesi yapılabilir ancak victusda ise tek slot 16 ram sonradan bir 16 takılabilirken bu modele 16 takıldığı zaman...
Geri