BlackFuryOFC isimli üyenin son içerikleri

1. B

20.000 TL'ye Telefon Önerisi

evet bende tam şuanda videolarını izliyordum. A55in iyi olduğu konular dayanıklılık ve su geçirmezliği , toz geçirmezliği vs. ayrıca A55 de Super Amoled falan varmış yine anlamıyorum çok ama A55 o konuda honordan iyiymiş. geri kalan herşeyde honor daha iyi olarak söyleniyor. çok beğendim bu...
  2. B

Honor ile A55 arasında gidip geliyorum şuan. büyük ihtimalle yarın hangisi daha hoş görünürse alırım teşekkür ederim yardımlarınız için
  3. B

ilk kez honor duydum araştırdım birazcık, Honor 200 ve Honor 7 Lite çok önerilmiş. hangisi daha mantıklı sizce
  4. B

Yarın almaya gidiyorum bekleme gibi bir imkanım yok şuanlık maalesef. A55 iyi midir?
  5. B

Bütçem 20.000 Türk Lirası , az bir şey araştırdım genel olarak 256GB Depolama Alanı ve 8GB Ram olan telefonlar ağırlıkta. bilgisayarlarla aram var ama aynı ram telefonda ne kadar iş yapar hangi işlemci nedir çok bilmem. İsteklerim: Bataryası 5000Mah (En az/Yaklaşık) Ram 8GB (en az) İşlemcilerden...
  6. B

Mondial drift l vs mondial vulture vs rks 125r

Hangisini aldın bilgilendirir misin bende a1 e ya vulture alicam ya da drift
  7. B

125cc motorsiklet 45k bütçe

A1 ehliyet alıyorum bana göze güzel duran bisiklete benzemeyen scooter tarzı olmayan. Şekil bir motor lazım max 125ccye kadar 2. El olmasin 0 olsun
  8. B

AMD Ryzen 5 5500 işlemcili ve RX 6600 ekrankartlı sistem alınır mı?

ya bence alınmaz ben rx 6700xt li gerisi aynı olanı 13999 iken aldım 1659740733 1.5 aylık
  9. B

r5 5600 ve rtx 3060 lı sistem sorusu

r5 5600 rtx 3060 ti 4gb ram sizce oyun oynatır mı? arkadaşıma kanıtlamak için soruyorum soruyu
  10. B

Hangi ekran kartını almalıyım?

2. ele güvenmezsen alacağın 0 ekran kartının performansına da güvenmemen gerekiyor.
  11. B

Monitör önerir misiniz

olsa bile 2 yıl asus garantisi var. ayrıca mağazalardan alırsan ölü piksel testi yaparak alıyorsun. ben yolda kırılma ve ölü piksel riskine karşı vatan mağazasından aldım
  12. B

r5 5600 v r5 5600g farkı nedir?

bildiğim kadarıyla onlara apu işlemci deniyor. ekran kartı gerekmeden ekran kartı işlevini görüp grafik yönetiyor. 5600g den bahsediyorum bu arada
  13. B

klavye önerisi yapar mısınız

rgbli olsun. rgbler sabit durmasın hareketli olsun ve ben ayarlayabileyim. kaliteli olsun.
  14. B

Monitör önerir misiniz

asus tuf gamingler çok güzel bende kavislisini kullanıyorum vg24vqr var. kendi hoparlöirü falan da var güzel öneririm kavisli . oyunu yaşayarak oynuyorum
  15. B

Bergen filmini nerden izleyebilirim

kaçak sitelerden bahsetmiş
Geri