Arkadaşlar, yurt dışı 16 Pro almayı düşünüyorum. Bu telefonu 8+8 ay kullandıktan sonra kayıt yaptırmak şart mı oluyor? Bir 8 ay daha kullanamıyor muyum? yeni bir sim kartı alıp 8+8 ay daha kullanabilir miyim ?
Arkadaşlar anestezi bölümü okuyup saç ekimi hemşiri olmak istiyorum bi arkadaşım ortalama kazançları 70 k dedi ama pek inandırıcı gelmedi bilgisi olan bi arkadaş beni bilgilendirebilir mi
Arkadaşlar oyunda 350.Gündeyim klanım 3 seviye namım 1000 den fazla ama silvind in yanına gidince evlenmek için çıkan diyaloglar çıkmıyor ne yapabilirim bunun için bi mod varsa önerirsiniz sevinirim
1706878987
Artı olarak 2 tane kalem var
Hastalık geçse bile gidemiyor'muyum
1690209194
Ben tegretol 200 mg lik kullaniyorum günde 3 defa raporum da yok o anlamda şanslıyım herşeyden çok askere gitmek istiyorum inşallah askerlik yaşım gelmeden bu lanet hastalıktan kurtulucam askere gidemezsen çok üzülürüm
6 ay önce jontrole gittiğimde sadece 5 tane epilepsi belirtisi vardi son gittigimde ise 10 saaniyede bir gözüktü
1690207200
Nöbet geçirmedim eeg diye bisey var seni kafana kablolar bağlayıp senin beynindeki sinyallere bakıyorlar epilepsi olan herkes hergün nöbet geçirmiyor ben 1 kere geçirdim o...