BlackHunter isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yeni Toplayacağım Kasa İçin Tavsiyeler

Hocam bütçeden ziyade 5-6 aylık bölüme dağıtarak almayı planlıyorum. İndirimdeyken kapıyorum parçaları. Bu konuda çok deneyimim yok vereceğiniz tavsiyeleri değerlendiririm diye bu konuyu açtım. Ups dediğiniz tam olarak nedir ?
  2. B

Yeni Toplayacağım Kasa İçin Tavsiyeler

Arkadaşlar merhaba, Yeni bir sistem topluyorum. Ekran kartı, işlemci ve ssd yi aldım. Diğer parçaları da indirim yakaladıkça toplayacağım. Sizden ricam parçalara bakıp olumlu olumsuz fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız ? Zotac RTX 5080 Gaming Solid Core OC ZT-B50800J2-10P 256 Bit GDDR7 16...
  3. B

Çözüldü✓ Yeni Aldığım R7 9800x3d İşlemci Çakma mı ?

Vallahi içim rahatladı hocam teşekkür ederim 🙏 1778622380 Detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim hocam 🙏 1778622405 😂😂 1778622476 Ayrıca ben bu kasanın parçalarını tamamladığımda kime toplatacağım ya ben hayatta beceremem 😅 şimdilik işlemci, ekran kartı, ve ssd hazır. Kalan parçalar anca...
  4. B

Pin dediğin kapak sanırım. Ben biraz teknoloji cahiliyim de yavaş yavaş öğreniyorum dostum kusuruma bakma
  5. B

Valla içimi rahatlattınız Allah razı olsun 🙏🙏😅
  6. B

Dostlar merhaba. Amazon’dan DFS bilgisayardan işlemci aldım. Görsel de göründüğü üzere köpüğe satmışlar kutunun içine koymuş yollamışlar. Kutu içinde ne sünger var ne ekstra koruma zımbırtısı vardı. Ya da olmaması gerekiyor bilmiyorum. İlk kez kasa toplama hevesine kapıldım biraz da...
  7. B

Spor ile ilgili tüm sorularınızı cevaplıyorum

Kilo 98 den 85-86 ya düştü hocam. Boy 1.76
  8. B

Spor ile ilgili tüm sorularınızı cevaplıyorum

Hocam merhaba. Spora başlayalı 4 ay oldu sıkı bir diyet yaptım(gerçi son dönemlerde biraz esnek davrandım) 98 kg dan 85 e düştüm. Üst bölge hafiften şekillenmeye başladı ama alt böyle yani göbek bir türlü gitmiyor. Yanlarda da simitler vardı ama az kaldı önceki gibi değil. Bölge bölge antreman...
  9. B

Zotac rtx5080 Kaçırılan fırsat

Cansın. Çok teşekkür ederim.
  10. B

Tamam dostum teşekkür ederim. 5080 ne 60 vereceğime yarı fiyatına bunu alayım öyleyse. Üst düzey oyuncu ya da yayıncı değilim zaten beni her türlü götürür 🙏
  11. B

33 dip fiyat mı knk daha önce ya da yakın zaman da daha da bu fiyatın altına düştü mü
  12. B

Dostlar merhaba. Dün gece 58 bin liraya düşen zotac rtx 5080 fırsatını kaçırdım acaba tekrar böyle bir indirim olur mu ? Yoksa daha da düşme ihtimali var mı ? Aranıza yeni katıldım uzun süredir burada olan deneyimli arkadaşların düşüncelerini almak isterim. Son soru olarakta amd nin 9070 i...
  13. B

🔥İndirim AMD Ryzen 7 9800X3D - 19999 TL!

Valla hocam aklımda hiçbir şey yok açıkçası. İlk başta kasayı alayım diyorum sonra güç kaynağı ama sonrası yok. Ayrıca dün bende paraf kart yoktu 63 e geldi sipariş verdim iptal ettim sonra bakalım bu hafta inşallah tekrar düşer paraf çıkarttım inşallah tekrar düşer :(
Geri