BlackHunter isimli üyenin son içerikleri

1. B

Yardım Kasa Hariç PC Ekipman Takviyesi

Monitöre 10 demiş diğerlerine de 10 saymış 20 ye veriyor emin olamadım
  2. B

Yardım Kasa Hariç PC Ekipman Takviyesi

Dostlar merhaba. LG UltraGear 27GR83Q-B 27” 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz HyperX Cloud III Wireless Wraith V75 BBL Edition WL Mouse Mini Pro 8K 2. El bu cihazları alacağım. Satıcı 20 k fiyat çekti. Düşünceleriniz nedir çok mu fazla mı normal mi ? Lütfen destek verir misiniz ya da alternatif bu...
  3. B

Öneri Her Bütçeden Ekipman Önerisi Yapabilirim.

Merhaba. rtx 5080 li bi kasa topladım. 10.000 TL nin içinde kalacak şekilde Mouse,Klavye,Kulaklık,Mouse Pad Önerisinde bulunur musun ?
  4. B

Yardım Asus A32 Kasa İçin Fan Önerisine İhtiyacım Var

Video olarak atamıyorum ama son hali bu şekilde. İlerleyen zamanlarda bi 3 lü asus fan alır alt tarafı desteklerim.
  5. B

Tamam dostum bilgilendirme için teşekkür ederim.
  6. B

Bilgisayarı toplattığım arkadaş bu tipte fan almamı önerdi. Benim için burada önemli olan markası ve sessiz çalışacak olması dostum
  7. B

Dostlar merhaba, Yeni topladığım kasanın alt kısmı boş kaldı. Rgb li problem çıkartmayan 120 lik 3 adet fan takacağım. Hangi fanı almalıyım destek olabilir misiniz ?
  8. B

Yeni Toplayacağım Kasa İçin Tavsiyeler

Hocam bütçeden ziyade 5-6 aylık bölüme dağıtarak almayı planlıyorum. İndirimdeyken kapıyorum parçaları. Bu konuda çok deneyimim yok vereceğiniz tavsiyeleri değerlendiririm diye bu konuyu açtım. Ups dediğiniz tam olarak nedir ?
  9. B

Yeni Toplayacağım Kasa İçin Tavsiyeler

Arkadaşlar merhaba, Yeni bir sistem topluyorum. Ekran kartı, işlemci ve ssd yi aldım. Diğer parçaları da indirim yakaladıkça toplayacağım. Sizden ricam parçalara bakıp olumlu olumsuz fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız ? Zotac RTX 5080 Gaming Solid Core OC ZT-B50800J2-10P 256 Bit GDDR7 16...
  10. B

Çözüldü✓ Yeni Aldığım R7 9800x3d İşlemci Çakma mı ?

Vallahi içim rahatladı hocam teşekkür ederim 🙏 1778622380 Detaylı bilgilendirme için teşekkür ederim hocam 🙏 1778622405 😂😂 1778622476 Ayrıca ben bu kasanın parçalarını tamamladığımda kime toplatacağım ya ben hayatta beceremem 😅 şimdilik işlemci, ekran kartı, ve ssd hazır. Kalan parçalar anca...
  11. B

Pin dediğin kapak sanırım. Ben biraz teknoloji cahiliyim de yavaş yavaş öğreniyorum dostum kusuruma bakma
  12. B

Valla içimi rahatlattınız Allah razı olsun 🙏🙏😅
  13. B

Dostlar merhaba. Amazon’dan DFS bilgisayardan işlemci aldım. Görsel de göründüğü üzere köpüğe satmışlar kutunun içine koymuş yollamışlar. Kutu içinde ne sünger var ne ekstra koruma zımbırtısı vardı. Ya da olmaması gerekiyor bilmiyorum. İlk kez kasa toplama hevesine kapıldım biraz da...
Geri