benim alacağım yer pazarama 950 tl ama 125 tl indirim var 825 liraya geliyo bide 12 taksit imkanı var fazla bi faiz almıyo 10 taksitte 825 tlde 970 lira filan alıyo
1726941430
bide alacağım tüm ürünlerde fiyatlara bakarak aldığım için akakçeden fiyat karşılaştırmasıyla yaptım ama amazonda...
aslında incehesap bi adet aargb fan yollayacak ücretsiz müşteri memnuniyeti açısından ücretsiz yollayalım argb fan dedi kargoya vermişler bugün ancak ben ekstra üst ve altlarada fan almayı düşünüyorum hem performan hem görsellik açısından alsammı almasammı düşünüyorum bu modeli
1726937047
birde...
yaptım onu hallettim umarım olur
1726936095
yok ondeki argb şerit led onu anladım sadece ışık var led şeklindede arkadaki sadece ledler önde olduğu için yanmıyor doğrumu kaptan
incehesapta cuma gaming gecesi indiriyle almıştım hatta özelleştirdim kasayı farklı bi kasa vardı fark verip bunu aldım çok fazla seçenek yoktu kasada aslında
1726935908
helal olsun sana ben baktım bulamadım bu kasayı sen buldun aynısını eywallah :D peki arkadaki egzos fanda led ışık yok sadece...
https://www.incehesap.com/gamepower-aura-4-120mm-siyah-fan-a-rgb-serit-led-550w-80-bronze-power-supply-gaming-kasa-fiyati-72765/?utm-source=search-bar
aldığım kasa bu model orda argb şerit led yazıyor 4 adet öndekiler yanıyor arkadaki egzos fan yanmıyor
anladım ohalde okadarda önemli değil almam daha iyi performan yapsın hemde görsel olarak güzel durur ışıklandırmayla diye alıcaktım aslında
1726935212
ne için o ayarı yapmam gerekli
peki onu bir soruyum tekrar incehesapa peki ayrıyeten 4 fan daha alsam 2 kasanın üst tarafına 2 alt tarafına sıkıntı olurmu almak istediğim modelide hemen atıyım