Çok çok teşekkür ederim. Salı geldi bu sabah şarjı bitmiş olarak yanıp söndü yani az kalmıştı. Şimdi şarj ettim. Ortalama kaç saat ömrü var böylelikle
1671708930
çünkü daha fazla gitmesini planlıyordum ama gitmedi. geldiği şarj ile kullanıma başlamıştım 3 dişten 2 si yanıyordu. Batarya da bir...
Arkadaşlar merhaba. Steelseries Aerox 3 Wireless modelini daha yeni aldım. Yaklaşık 3 gündür kullanımdayım. Steelseries programından sadece uyku süresini ayarlayabiliyorum otomatik olarak kapanma gibi bir durum oluyor mu bilmiyorum. Altında Off , 2.4 ghz ve bluetooth switchleri bulunuyor. Bunu...
😂 Evet çok haklısınız. Sistemi 14 nisanda aldım cw sorunu yeni oluştu sanırsam. O yüzden direkt servise gönderip onlarla ilgileniyim. Olmadı şikayet var'a konu açarım.
Arkadaşlar merhabalar. 24 nisan da aldığım Asus Dual 3060 oc ekran kartımı stress testine aldığım zaman bir süre sonra ısınınca aralıklı titreşim sesi oluşturuyor. Fan sesi gibi gelmekte ama neden olur bilemiyorum. Ses çok tok geliyor ve kasanın arka tarafındaki ızgara titreşime uğruyor. Bilen...
27 inch monitörüm vardı. Arıza yarattığı için 32 inch e geçmek istedim. 27 de deniyimim var biraz küçük gelmeye başladı. O yüzden 32 ler arasında seçim yapmak istemiştim.