BLACKLABEL isimli üyenin son içerikleri

1. B

SteelSeries Aerox 3 Wireless şarjı yaklaşık 30 saat dayanıyor 2.4 ghz normal mi?

SteelSeries Aerox 3 Wireless şarjı yaklaşık 30 saat dayanıyor 2.4 ghz normal mi?
  2. B

Steelseries Aerox 3 Wireless Kullanım dışı pil ömrü için kapatmalı mıyım?

Çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için
  3. B

Çok çok teşekkür ederim. Salı geldi bu sabah şarjı bitmiş olarak yanıp söndü yani az kalmıştı. Şimdi şarj ettim. Ortalama kaç saat ömrü var böylelikle 1671708930 çünkü daha fazla gitmesini planlıyordum ama gitmedi. geldiği şarj ile kullanıma başlamıştım 3 dişten 2 si yanıyordu. Batarya da bir...
  4. B

Arkadaşlar merhaba. Steelseries Aerox 3 Wireless modelini daha yeni aldım. Yaklaşık 3 gündür kullanımdayım. Steelseries programından sadece uyku süresini ayarlayabiliyorum otomatik olarak kapanma gibi bir durum oluyor mu bilmiyorum. Altında Off , 2.4 ghz ve bluetooth switchleri bulunuyor. Bunu...
  5. B

Arkadaşlar ekran kartından gelen sesin nedeni nedir sizce?

😂 Evet çok haklısınız. Sistemi 14 nisanda aldım cw sorunu yeni oluştu sanırsam. O yüzden direkt servise gönderip onlarla ilgileniyim. Olmadı şikayet var'a konu açarım.
  6. B

Evet evet ben de sistemi gaming gen tr den aldım. Direkt olarak o zaman firmaya göndereyim.
  7. B

Sese biraz takılan biri olduğum için göndereceğim sanırsam ama performansa hiç etkisi yok
  8. B

Sadece çok yük bindiğinde oluyor. Normal çalışma durumunda sıkıntısı yok
  9. B

Asus dual 3060 oc titreşim sesi

Ben camı çıkarttım öyle de oldu maalesef
  10. B

1662659069
  11. B

Arkadaşlar merhabalar. 24 nisan da aldığım Asus Dual 3060 oc ekran kartımı stress testine aldığım zaman bir süre sonra ısınınca aralıklı titreşim sesi oluşturuyor. Fan sesi gibi gelmekte ama neden olur bilemiyorum. Ses çok tok geliyor ve kasanın arka tarafındaki ızgara titreşime uğruyor. Bilen...
  12. B

Arkadaşlar Bu Monitörlerden Hangisini Almalıyım?

Bu viewsonic ve samsung markadan daha iyi midir? Gönderdiğim modeller arasında.
  13. B

27 inch monitörüm vardı. Arıza yarattığı için 32 inch e geçmek istedim. 27 de deniyimim var biraz küçük gelmeye başladı. O yüzden 32 ler arasında seçim yapmak istemiştim.
  14. B

Forza, god of war, valorant, far cry gibi oyunlar
Geri