BlackLan isimli üyenin son içerikleri

1. BlackLan

PSN Hesabım Kilitlendi, Destekten Cevap Yok: Ne Yapmalıyım?

Merhaba, PSN çevrimiçi kimliğimi değiştirmek istemiştim ama şifreyi unuttum ve hesabım kilitlendi. Eski şifreyi değiştirmek istedim ve doğum tarihi istiyor. Doğum tarihini sallamışım ve hatırlamıyorum. 1 hafta önce PlayStation desteğine yazdım ama hâlâ bir cevap yok. İlla aramam mı gerek, yoksa...
  2. BlackLan

Samsung kurulum Knox service sorunu.

Ozaman bunu bir telefoncu yaparmı?
  3. BlackLan

Samsung kurulum Knox service sorunu.

Arkadaşlar şimdi elimde bir samsung telefon var bu telefona reset atım açtığımda bu telefon knox service tarafından korunuluyo yazdı kurulum için benden microsoft kurumsal hesap istiyo kişisel hesapla girilmiyormuş telefoncu bu sorunu çözermi?
  4. BlackLan

Ps4 içini açmadan nasıl temizlerim.

Mehraba arkadaşlar Ps4 Mat kasa var ve çok fazla fan sesi ve ısınma problemi var konsolu açmak istemiyorum buna çözüm olarak ne yapmalıyım. Elektirik süpürgesi ile hava çıkışlarına tutsam veğa. https://ty.gl/rdn31s0pellz6 Bu ürün işe yararmı.
  5. BlackLan

Steam War thunder oyun ilerlememi PS 4 den devam nasıl edebilirim.

Mehraba arkadaşlar Steam War thunder ilerlememi Ps4 den nasıl devam edebilirim aslında ayarlardan sosyal ağa bağlaya bastım steamı seçtim ama ilerlememi vermedi.
  6. BlackLan

Ps 4 war thunder. Kaç Gb?

Mehraba arkadaşlar normal telefon verisinden bu oyunu indiricem 50 GB tım var bulunduğum yerde modem yok oyunu indiriken Şöyle yazıyor Uygulamayı başlatacak veriler 19GB Tüm veriler 56GB Ama oyuna tıkladığımda 19 gb gösteriyo 56 gb yi indirmesem ne olur.
  7. BlackLan

2.el işlemci alırken nelere dikat etmeliyim.

https://shbd.io/s/dqEJOwPU Bu işlemciyi almak istiyorum param güvende ile işlemciyi aldıktan sonra hangi testleri yapmam ve nelere dikat etmem gerek.
  8. BlackLan

Sistem parçaları değiştiğinde Hdd den winows ekranı gelirmi?

Ekran gelirse formatlasam olmazmı.
  9. BlackLan

Sistem parçaları değiştiğinde Hdd den winows ekranı gelirmi?

Mehraba. Sistem parçalarımı değiştiricem Anakart, işlemci, ekran kartı ve psu. bunları sisteme monte etiğimde pc yi açtığımda hdd den windows ekranı gelicekmi yoksa yeniden windowsmu kurmam gerekecek.
Geri