blackrose_immortal isimli üyenin son içerikleri

1. B

2-3 k Klavye Önerisi

Benim de bugün elime geçti valla ama piyasaya bakınca uygun duruyor pek bi şey diyemicem hocam
  2. B

Çözüldü✓ Bu thull marka ram alınır mı

Thull marka alınır mı hocam internette de pek ismini bulamadım türk bi markaymış?
  3. B

2-3 k Klavye Önerisi

Gameraider K1 HE bu klavyeyi ben de yeni aldım güzel veuygun duruyodu. Rapid trigger ve snap tap özellikleri de mevcut bi bak istersen
  4. B

60k'ya 7800x3d'li sistem topladım ne düşünüyorsunuz?

Aynen daha fps odaklı bi seçim yaptım. 9800x3d de çok fazla gereksiz olur diye düşündüm. 400 fps yerine 500 alıcam diye ekstra 10k bayılmaya gerek yok
  5. B

Ya ben de baya düşündüm ekran kartını daha yükseltmeyi de şuanlık pek gerek gelmedi belki ilerde upgradelerim her şeyi küçük küçük arttırıyım dedim baktım 80kya gidiyo bi yerde dur demek zorunda kaldım
  6. B

Ops yanlış olmuş düzelttim
  7. B

5500-6000 verebilirim. Bir de ekipmanların çoğu beyaz, biraz da beyaz olduğu için o kasayı tercih etmiştim aslında.
  8. B

Ne önerirsin hocam kasa için? Bi de indirim için 11 kasım beklemeye gerek var mı sence yoksa direkt sipariş vereyim gitsin mi
  9. B

Ne düşünüyorsunuz? Aşağı yukarı 60k tutuyor sizce uyumlu mu uzun süre idare etmesi lazım önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler
  10. B

Çözüldü✓ YENİ İŞLEMCİ 70 DERECELERİ GÖRÜYOR!

Ben de bu tarz bi şey toplamayı düşünüyorum sen kaça aldın hepsini
  11. B

Çözüldü✓ YENİ İŞLEMCİ 70 DERECELERİ GÖRÜYOR!

Hocam selam ortalama kaç fps alıyosun valo ve csde?
Geri