Yoo kıyaslamıyorum, 9700X hem fiyatı hem TDP değerleri hemde serin olması sebebi ile daha iyi bir işlemci sonuçta. Yoksa isteyen istediği işlemciyi para...
aga 500-600fps al istersen 1000 fps al fakat sorun şurda bu x3d işlemci alanların çoğunun monitörü 360hz bile değil kaç kişi de 540hz monitör vardır ki...
X3D 700fps veriyor diyelim, X işlemcilerde 600fps veriyor diyelim, ama monitör 240hz ne anladım ben o zaman bu işten :cool:, ne yapıyor aradaki fps'ler...
Zamanında 7800x3d yi de "en iyi" en iyi" en iyi" oyun işlemcisi diye diye şişire şişire forumlarda 13 k lar dan 22 k lara kadar çıkardılar satıcılar. Bunu...
Videoyun batuya da sormuştum bugün yayındayken 9700x tercih ettim x3d lerin şişirme fiyatından dolayı diye o da en doğrusunu yapmışsın 20-25bin verilmez...
bugün amazon dfs den çektim bu arada hocam 9700x i sen de yardımcı olmuştun karar vermeme eyv
yani 20 25 verip x3d de alabilirdim fakat ederi o değil...
5800X3D bulmak biraz zorlaştı, ayrıca yeni bir sistem alınacaksa güncel bir işlemci 9000 serisi tercih edilmeli.
Doğrud diyorsun X3D stokları bitince buna...
Kesinlikle katılıyorum. 1080p oyun oynamıyorsanız 3d batağına düşmenize gerek yok. Boşuna paranızı çar çur etmeyin.Bu da hypelanacak ve değeri en az 15 17...
Ayrıca benim atladığım 65W TDP değeri var ve serin çalışıyor. 9700X gerçekten ilerleyen dönemde daha fazla değeri anlaşılacak bir işlemci olacak. Yakında...
Gözümüzü dikmişiz en yüksek değer veren ürüne bakmaya, halbuki bir altındaki modele baksak aslında biri 250fps vermiş biri 247 fps, dediğim gibi hep en...
Bu testlerden sonra yakın zaman da 9700x işlemcinin de fiyatı artmaz inşallah geçenler de PC hocası da aynı konuya değinmişti bende araştırma yaptım...