blackwolf14 isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥İndirim Next Ye-55gfsg8-4k 55" 140 Ekran Uhd 4k Google TV 17.999 Lira

Bu modelin QLED olanı var bizde, arada sinyal yok diye hata veriyor televizyon ama son uydu güncellemesinden sonra hiç hata vermedi, bilmiyorum belki de tesadüf hata vermemesi. O sorun hariç güzel televizyon.
  2. B

🔥İndirim Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Ice Vein Switch Klavye 2.696,35tl

Knob döndürme kısmı sorunlu çıktı bi' bende ki ona da Temu kısmi para iadesi verdi. Leobog Reaper switch var benimkinde, Graywood'u uzun süre kullanmadım ama kısa sürede kullandığım kadarıyla Graywood'a göre daha fazla hoşuma gitti Leoborg Reaper switchler. 13 farklı switch varmış aslında ama...
  3. B

İnceleme Next 55" MiniLED TV inceleme Kıyaslama vs Samsung led TV

Next Miniled televizyonda, uyduda sinyal sorunu yaşayan var mı? Belirli aralıklarla sinyal yok hatası veriyor bendeki miniled olmayan 55" televizyon.
  4. B

❌İndirim Bitti! 569 TL Asus Rog Harpe Iı Extreme Edition 20. Yıl 8k Hz Kablosuz Gaming Mouse

İnsanlar bu fiyata ürün mü olur tabii iptal olacak diyorlar ama firmalar da çok masum değil bence. Siteye insan çekiyorlar herhalde bu şekilde. Sadece İncehesap'ta olmuyor bu durum, diğer sitelerde de oluyor.
  5. B

🔥İndirim 🔥 Arctic Termal Macun & Pad İndirimleri 🔥

Arctic, Mx 6 ve Mc 7'de çapraz sürmeyi öneriyor. Yaydırarak sürmek mantıklı ama firmanın kendisi de çapraz sürmeyi öneriyorsa illa yayılsın diye uğraşmayın.
  6. B

🔥İndirim Yui Hc7000 Portatif Klima 7000 Btu 7899tl 🔥

Ses yapmıyor mu bunlar?
  7. B

Asus X540LA temizlik sonrasi klavye sorunu.

Aynı sorun var bende de bu laptopta. Yeni klavye ile mi çözdünüz sorunu? Sokette, kabloda bir sorun gözükmüyor ama klavyede bazı tuşlar çalışıyor sadece.
  8. B

❌İndirim Bitti! Razer Viper V3 PRO Amazonda - 5.068 TL (Fiyat Sürekli Değişiyor)

Razer Viper 3 Pro'yı bir tanıdıkta denedim. Sağ tuşta sorun yoktu, güzeldi ama solun hissiyatını beğenmedim, pre travel sorunu vardı sanki. Fiyat ne olursa olsun kalite/kontrol şansa bağlı.
  9. B

🔥İndirim Ecovacs Deebot T30 Pro Akıllı Robot Süpürge 🔥21.999₺

Ecovacs Deebot T30 Pro var bizde bir süredir. Eğer girebileceği yere girmiyorsa Ecovacs'ın uygulamasından Truedetect 3d hassasiyetini kapatın (bu ayarı kapatınca robot sağa sola daha fazla vurur ama girebildiği yere girer). İstasyonu bulma konusunda güç ayarını standart yapın yine Ecovacs'ın...
  10. B

🔥İndirim Rampage Laptop Soğutucu 😱499₺ ( Dip Fiyat )

Konudaki ürünü bilmiyorum da IETS GT600 V2 var evde, Dell G16 7630'da kullanılıyor ve faydası var kesinlikle, şimdiye kadar da bir sorun yaratmadı laptopa. Bir de Dell G16 7630'da heatsink üst tarafa bakıyor, bundan dolayı daha az etkisi var soğutmaya ama zararını görmedim şimdiye kadar ses...
  11. B

🔥İndirim Arctic P12 Pro 120mm PWM 398,58 TL

5'li almıştım ben, uğultu sesi birinde var ama kulaklık takılı olunca duymuyorum ya da alıştım artık bilmiyorum. Yüksek rpm'de zaten uğultu sesinden çok fan sesi geliyor, çok fazla ses çıkarıyor fanlar; 3000 rpm az değil doğal olarak. Para varsa Noctua tercih edilir tabii ki.
  12. B

🔥İndirim Poco F6 12GB/512GB 18972₺

Honor 200 ve 400 geldi. Honor 600 gelecek diye biliyorum TR'ye. Honor 500, Çin pazarına. 2026'nin ikinci yarısında gelir Honor 600 TR'ye.
  13. B

🔥İndirim Philips Evnia 25M2N3200W 25" 240Hz Monitör 5.999 TL

Ben 4 tane ips monitör denedim. Hepsinde ips glow ve ışık sızması vardı. En rahatsız etmeyeni laptoptaki idi. Şanslısınız.
Geri