Razer Viper 3 Pro'yı bir tanıdıkta denedim. Sağ tuşta sorun yoktu, güzeldi ama solun hissiyatını beğenmedim, pre travel sorunu vardı sanki. Fiyat ne olursa olsun kalite/kontrol şansa bağlı.
Ecovacs Deebot T30 Pro var bizde bir süredir. Eğer girebileceği yere girmiyorsa Ecovacs'ın uygulamasından Truedetect 3d hassasiyetini kapatın (bu ayarı kapatınca robot sağa sola daha fazla vurur ama girebildiği yere girer). İstasyonu bulma konusunda güç ayarını standart yapın yine Ecovacs'ın...
Konudaki ürünü bilmiyorum da IETS GT600 V2 var evde, Dell G16 7630'da kullanılıyor ve faydası var kesinlikle, şimdiye kadar da bir sorun yaratmadı laptopa. Bir de Dell G16 7630'da heatsink üst tarafa bakıyor, bundan dolayı daha az etkisi var soğutmaya ama zararını görmedim şimdiye kadar ses...
5'li almıştım ben, uğultu sesi birinde var ama kulaklık takılı olunca duymuyorum ya da alıştım artık bilmiyorum. Yüksek rpm'de zaten uğultu sesinden çok fan sesi geliyor, çok fazla ses çıkarıyor fanlar; 3000 rpm az değil doğal olarak. Para varsa Noctua tercih edilir tabii ki.
Video uzun bir video değil. İnput lag ile ilgili değil de ghosting'i azaltıyor bu ayar. (Sadece bu monitöre özel değil bu ayar başka monitörü olanlar da deneyebilir ama sorun yaşayanlar var linkteki gibi) Piksel tepsi süresini en yüksek yaptığınızda inverse ghosting yapıyor 25M2N3200W'de. Bu da...
İnsanlar genelde bir ürünü alınca onun en iyisi olduğunu veya olumsuz bir yanı olmadığı gibi bir yanılgıya düşüyor. Halbuki ürünlerin artısı da vardır eksisi de. Bu çok doğal. Her panelin artısı ve eksisi var.
Fps oyunu için strobe kullanmak gerekiyor VG249QM1A'da ama strobe'un olumsuz yanı da...
Bende var bu monitör genel olarak memnunum. Ips glow (VA panel sonuçta) ve ışık sızması yok. Renk bütünlüğü kısmı güzel. Ips'te gündüz bir sorun olmuyor ama gece film, dizi izlerken ips glow ve ışık sızması kötü etkiliyor seyir zevkini. Piksel tepkisini en hızlıya getirirseniz inverse ghosting...
Bende 10600kf var. 2 khz'de kullanuyorum kablolu haste 2'yi. Scroll'da sıkıntı çıkmazsa güzel fare ama çıkarsa uğraşırsınız. Bana rma'dan yeni fare geldi ama uğraştırıyorlar.