Bu modelin QLED olanı var bizde, arada sinyal yok diye hata veriyor televizyon ama son uydu güncellemesinden sonra hiç hata vermedi, bilmiyorum belki de tesadüf hata vermemesi. O sorun hariç güzel televizyon.
Knob döndürme kısmı sorunlu çıktı bi' bende ki ona da Temu kısmi para iadesi verdi.
Leobog Reaper switch var benimkinde, Graywood'u uzun süre kullanmadım ama kısa sürede kullandığım kadarıyla Graywood'a göre daha fazla hoşuma gitti Leoborg Reaper switchler.
13 farklı switch varmış aslında ama...
İnsanlar bu fiyata ürün mü olur tabii iptal olacak diyorlar ama firmalar da çok masum değil bence. Siteye insan çekiyorlar herhalde bu şekilde. Sadece İncehesap'ta olmuyor bu durum, diğer sitelerde de oluyor.
Arctic, Mx 6 ve Mc 7'de çapraz sürmeyi öneriyor. Yaydırarak sürmek mantıklı ama firmanın kendisi de çapraz sürmeyi öneriyorsa illa yayılsın diye uğraşmayın.
Aynı sorun var bende de bu laptopta. Yeni klavye ile mi çözdünüz sorunu? Sokette, kabloda bir sorun gözükmüyor ama klavyede bazı tuşlar çalışıyor sadece.
Razer Viper 3 Pro'yı bir tanıdıkta denedim. Sağ tuşta sorun yoktu, güzeldi ama solun hissiyatını beğenmedim, pre travel sorunu vardı sanki. Fiyat ne olursa olsun kalite/kontrol şansa bağlı.
Ecovacs Deebot T30 Pro var bizde bir süredir. Eğer girebileceği yere girmiyorsa Ecovacs'ın uygulamasından Truedetect 3d hassasiyetini kapatın (bu ayarı kapatınca robot sağa sola daha fazla vurur ama girebildiği yere girer). İstasyonu bulma konusunda güç ayarını standart yapın yine Ecovacs'ın...
Konudaki ürünü bilmiyorum da IETS GT600 V2 var evde, Dell G16 7630'da kullanılıyor ve faydası var kesinlikle, şimdiye kadar da bir sorun yaratmadı laptopa. Bir de Dell G16 7630'da heatsink üst tarafa bakıyor, bundan dolayı daha az etkisi var soğutmaya ama zararını görmedim şimdiye kadar ses...
5'li almıştım ben, uğultu sesi birinde var ama kulaklık takılı olunca duymuyorum ya da alıştım artık bilmiyorum. Yüksek rpm'de zaten uğultu sesinden çok fan sesi geliyor, çok fazla ses çıkarıyor fanlar; 3000 rpm az değil doğal olarak. Para varsa Noctua tercih edilir tabii ki.