24mbps internet ile 1 haftalık bir kullanım deneyimim olmuştu arada 1-2 saniye pikselleşme dışında herhangi bir sıkıntı yaşamamıştım ve o zamanlar daha Türkiye'de sunucuları yoktu min 24mbps internetiniz varsa kullanabilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/zalman-zm650-gvii-650w-80-bronze-guc-kaynagi-p-HBV00000W3WBE?magaza=onlinealisverisyap güç kaynağı alacaksan işini fazlasıyla görür bütün korumalara sahip.
Arkadaşlar görseldeki ekranda takılıp kalıyorum oturum açma bölümü gelmiyor, oyuna daha önce giriş yapmadım dosya bütünlüğünü felan doğruladım ama olmadı oyunu steamden aldım.
Benide düzelmesi işkillendirdi, tamda pazartesi monitörü garantiye göndermek için hazırlıklara başlamıştım fakat düzeldi ve içime kurt düştü, ekran kartından kaynaklanmış olabilirmi diye düşünmeye başladım..
1663474949
Daha net bi fotoğrafı
Arkadaşlar Google'da gezerken birden resimdeki leke çıktı ölü piksele benziyordu fakat gölgeli gibiydi önce monitörü kapattım açtım fakat düzelmedi daha sonra bilgisayarı kapattım 5-10 dakika bekledim tekrar açtım ve düzelmişti, sizce ne olabilir neden olabilir?
not; herhangi bir darbe vesaire...