problem modem veyahut farklı bir şey değil çoğu issnin altyapısı tt zaten ping değişkenliği backbone'a göre çok fark ediyor ve netspeedin yurtdışı pingleri berbat.
Vallahi ben dayanamayıp fixnetten çıktım Atlantisnet deneyecektim fakat aynı şekilde ddos saldırısı yiyor VDSL altyapıddayım turknetin ping değerleri bölgemde kötü öyle deneme amaçlı netspeed bağlatayım dedim bilgi vermiş olayım aman diyorum uzak dur. fixnette 43ms aldığım değerler netspeedde...
güncel fixnet kullanıyorum zaten en iyi ping değerlerine sahip olduğunu biliyorum da daha önceki konuda da yazmıştım tam 20 gündür düzeltilmeyen port problemleri ve jitter var
Merhabalar. Ankarada yaşıyorum frankfurta minimum ping değerleri alabileceğim iss önerisi soracağım VDSL altyapı
Netman ve Sahilnet (ikisi ayrı gözüküyor aynı diye biliyordum fakat sanırsam ayrı iki iss bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.) = looking glass peeringdb gibi sayfalarını...
biraz inceledim fakat sanırım direkt olarak tt omurgalarını kullanıyorlar bölgemden frankfurta tt pingleri fixnete göre 10-15ms daha yukarıdaydı 3 ay çakılı kalmak istemiyorum bilemedim pek bir inceleme de göremedim traceroute pingtestleri falan yok denecek kadar az kullanıcı bulup pingtest...
DNS kısıtlaması vs böyle şeylere bakmıyorum bunlar aşılmayacak şeyler değil altyapım VDSL
Türknet kullandım ping değerleri fixnete kıyasla 10-15ms daha fazla ve müşteri hizmetleri zaten çöp kullanılacak bir iss değil diye düşünüyorum turk telekom gibi bir issye de asla bulaşmayı düşünmüyorum...
selamlar dostlar yaklaşık 2 senedir Fixnet kullanıyorum kullananlar bilir ki fixnetin yurtdışı çıkışları gerçekten coğu issyi rahatça solluyor fakat 19 kasımdan itibaren fixnet üzerinde büyük bir problem oluştu bazı oyunlar ile hiçbir şekilde bağlantı kurulmuyor routing bozuk jitter değerleri...