blauwband isimli üyenin son içerikleri

1. B

Biosa girebiliyorum ancak windows açtığımda ekran gelmiyor

Hocam ama öyle olsa hiç görüntü alamamam lazım değil mi az önce denerken windows sorun giderme gibi bir yere attı arka planı mavi olan oradan windowsu sıfırla yaptım düzeltebilir diye sıfırladım yine aynı durum işlemcinin ekran kartında bir sorun olsa oraya girememem lazım değil mi? 1737196737...
  2. B

Hocam harici ekran kartı kullanmıyorum direkt 5600g nin dahili gpusunu kullanıyorum
  3. B

Hocam dediğinizi şimdi denedim ancak bir şey değişmedi Dahili ekran kartı kullanıyorum Ayrıca Bios ekranina del tuşuna basıp istediğim gibi görüntü alabilirken f10a basıp windowsu açmaya çalışınca direkt monitör kendini kapatıyor hiç görüntü gelmiyor windowsun sesi de geliyor ayrıca
  4. B

Merhaba dün hiçbir sorun yok iken bilgisayar bir anda oyunda siyah ekran verdi sestekilerin sesi geliyordu ama hiçbir görüntü yoktu hatta monitör kendini güç tasarrufuna aldı sonra bilgisayarı kapatıp açtım düzeldi bu sabah yine aniden siyah ekran verdi geri açtığımda BIOS'a girebiliyordum ama...
  5. B

Steam Çin pazarından oyun alınabiliyor mu?

ukrayna'ya bağlanıp ülke değiştirip alınabiliyor ancak daha sonra hesaba sıkıntı çıkartır mı?
  6. B

Steam Çin pazarından oyun alınabiliyor mu?

FC 25 almayı düşünüyorum Çin'de 35 dolar görünüyor VPN vs ile alınabiliyor mu?
  7. B

Wifi 2 oda ilerisinde çekmiyor

Hocam hiçbirşey yapmadım 1 2 gün içinde kendiliğinden geçti anlamadım
  8. B

FC24 oyuncu kariyeri modunda Playstyle Plus nasıl alınır?

oyuncu kariyerinde sadece silver playstlyle alabildim gold playstyle almanın bir yolu var mı
  9. B

Yardım Modemden Pcye çekmek için Cat6 kablo önerisi

link hocam son olarak bunda karar kıldım
  10. B

hocam kimisi bunun için cat5 vs yazmış öyle bir durum olabilir mi acaba 1724018224 link böyle bir tane buldum nasıldır?
  11. B

yaklaşık 25-30 metrelik dayanıklılığında ve hızında problem çıkarmayacak cat6 kablo arıyorum Bütçe:400-450 TL
  12. B

denedim onları da reis 1724013634 denedim reis
  13. B

Arkadaşlar bu zamana kadar hiçbir değişiklik vs yapmama ve routerin yanına herhangi bir elektronik cihaz eklemememe rağmen geçen akşam bi anda internet hızım 0,002mbps gibi değerlere düştü 100mbps lik internet kullanmama rağmen routerin 2 oda ilerisinde önceden 70,80mbps hız alırken şuan 5ghz de...
  14. B

5GHz bandında internet yok

Hocam operatör ile konuştuğumda ekip gönderebiliriz diyorlar ancak ekip geldiğinde herhangi bir sorun bulursa sadece sorun tespiti için 600tl fiyat çıkıyor sorun bulmazsa herhangi bir ücret çıkmıyor dediler. Sadece sorun bulma için 600tl gereksiz fazla gibi geldi hocam
  15. B

5GHz bandında internet yok

yeni güncelledim hocam yine aynı, zaten şuan modemin wifisinde bile 10mbpsli geçmiyor ve modemin wifisinde bile sık sık kopmalar oluyor 1723932183 hocam onu yarın test etmeyi düşünüyorum manyetik cihaz konusunda yıllardır yanında olan cihazla yine yanında önceden bir problem yoktu 1723932297...
Geri