bleed_ isimli üyenin son içerikleri

1. B

PCIE KİLİDİ KAPALI MI?

Sizin kartın modeli de etkileyebilir hocam çünkü benim kartın o sarı kısmı büyük baya 😁 zotac 4060 benimki 1757265641 Bide yani PC’yi toplandığı zaman da aynıydı 1757265925 Siz öyle giyince bi içim rahat etmedi yandan bi fotosunu da ekliyorum ona da oturmuş mu diye bakarsanız çok sevinirim...
  2. B

PCIE KİLİDİ KAPALI MI?

Kart içeri girmemişse görüntü sorunu çıkmaz mı test yaptım çıkmadı sorun vs 1757260527 Önceden çektiğim ve kapandığına emin olduğum bir fotoyu da paylaştım bakabilir misin ? 1757260742 Kilidin kilidin üstündeki boşluk kapandığının bir kanıtı olabilir mi
  3. B

PCIE KİLİDİ KAPALI MI?

Ekran kartımı yeni taktım çok belirgin bir tık sesi alamadım takarken sizce tam oturmuş mu kilidin fotoğrafını paylaşıyorum. !
  4. B

Yardım ANAKART PCIe yuvası kilidi kapalı mı ??

Ekran kartımı yeni taktım çok belirgin bir tık sesi alamadım takarken sizce tam oturmuş mu kilidin fotoğrafını paylaşıyorum. !
  5. B

ANAKART EKRAN KARTI KİLİDİ KAPALI MI ?

6. B

Gaming laptop öneri ve yardım

laptop iyi katana seri olarak güzel fakat msı katana serisiininn bazı ürünlerinde kronik ısınma oluyor . herşeyden önce kasa tavsiye ederim bu fiyata r5 7600 x ve 4070 veya 5060 rahat toplar. illaha laptop alıcam diyorsa da hp victus veya lenovo bakabilir. 1754055291...
  7. B

FURMARK TESTİ NASIL?

iyi de vramlarin ısısı dağılmadan test bitmiş :D biraz daha uzun test yap ve test puanını da at.
  8. B

Bilgisayar aniden aşırı kasmaya başlıyor

bilgisayara hızlı format at yerel yükleme ile virüs var gibi sistemde. olmaz diyorsan bir virüs taraması yap
  9. B

AMD RYZEN 7600 SICAKLIK SORUNU ACİL

yeni aldıysan termal macun alışma dönemi diye bir şey vardı galiba 1 2 gün kullan tekrar kontrol et termal macun iyice yayılsın.
  10. B

olabilir bence . ya da aynı anda birçok uygulamayı açıp kullanıyorsan veya tarayıcıda 20 30 tane sekme açıyorsan ramlarin yetmiyor olabilir çünkü senin kullandığın kadar bir de windows ram kullanıyor .win 10 11 kadar ram kullanmıyor
  11. B

Yardım Kablosuz kulak üstü kulaklık ses bozulması sorunu

bende rampage select var kulaklığın sağ kısmı gidip geliyor. ilk satın aldığımda anlamamıştım bende. hala böyle kullanıyorum donanımsal bir sorun benimki.sana önerim mantıklı bir çözüm önerisi bulamaz isen sorununu yapay zekaya anlat.
  12. B

oluşan durumu biraz açarmısın mesela ne durumlarda kasıyor
  13. B

ANAKARTA VİDA DÜŞTÜ !

vidayı aldım 1 gündür kullanıyorum pc yi 1753991097 darbe yok gibi gözüküyor hatta anakartın fotoğrafını da ekliyorum şuan
  14. B

ANAKARTA VİDA DÜŞTÜ !

Ekran kartımı temizleyip yerine taktım. Montajını yaparken ilk vidayı yerleştirdim, ikinci vidayı iise yerleştirmeye çalışırken vida anakartın üstüne düştü. ( ssd yuvasının yani ekran kartının altına görseldeki yere düştü ) 10 cm lik bir yerden düştü kasanın fişi bile takılı değildi bir sorun...
  15. B

SIVI SOĞUTMA İŞİNİ YAPIYOR MU ?!

Yeni sıvı soğutma aldım 3 gün oldu ve işlemcim r 5600x. Bir sorun var gibi hissettiriyor. standart fan modunda kullanıyorum ama bazen kendi kendinin rpm ini arttırıyor soğutucu. Valorantta poligonda sınırsız fps de (700 850 fps civarı) 68 civarı derece. Rocket leaugede ise yine 700 900 fps...
Geri