Blondeboy isimli üyenin son içerikleri

1. Blondeboy

Yardım Spora başlayacağım. Blender Smoothie Shaker önerisi

Tavsiyem wattı yüksek bişey alman. Ninja ürünleri türkiyeye geldi önerimdir. Düşük wattlılar buz kırarken bozuluyor
  2. Blondeboy

Yardım F/P Bluetooth Kulak İçi Kulaklık Öneriniz

Arkadaşlar en f/p gördüğünüz kulak içi bluetooth kulaklıkları önerebilir misiniz? Bütçe aralığı 1000 - 2000 arası önerileriniz lütfen.
  3. Blondeboy

🔥İndirim 🔥(1 Nisan) Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 100W Şarj Kablosu 150 TL, 60W 125 TL🔥

evet hocam 25w samsung kablosu. Süper hızlı sarj 2.0 yazıyor ancak 1 saat 10 dk gibi bir sürede fullüyor. 45 wattlar 51-57 dk da fullüyor. O yüzden uyumlu 45watt almak istedim
  4. Blondeboy

🔥İndirim 🔥(1 Nisan) Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 100W Şarj Kablosu 150 TL, 60W 125 TL🔥

hocam s25 ultra kullanıyorum. 45watt orjinal sarj adaptörü ve 25 watt sarj kablosu var. Ben 45wattı almak istiyorum. Yazılımsal olarak sorun çıkarmayacak kablo önerin olur mu uyguna ? Konudaki alınır mı ? Birde sarj adaptörünü nereye taksam prizde elektrik beliriyor cızt yapıyor. Bunun sebebi...
  5. Blondeboy

Yardım Aula f87 pro çalışmıyor

Reset dosyası ile resetledim ama pass te takılı kalıyor ve hiçbişi olmuyor. Klavye çalışmayı bıraktı bunu yapınca. Yardım eder misiniz?
  6. Blondeboy

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

Zoko tanka böyle bir ekran taktırmak istiyorum beyaz. Nereden bulabilirim arkadaşlar? Bu ekran küçük gibi konuda açılan.
  7. Blondeboy

Bilgisayarcı Kasa parçalarımı yaktı

Galiba duman ve elektrik sesi yokmuş adam öyle deyip almış. Kuzen 26 yaşında hayatında hiç pcsi olmadı ama ben yokken gerçekleşince böyle bir olayla karşılaştık :) yarın bilgisayarcıya götürüp psu, anakart, gpu soket testlerini yaptırıp temiz olduğundan emin olayım. Rami biz 6k iken almıştık şu...
  8. Blondeboy

Parça hiç olmadığı için bir bilgisayarcıya götürüp psu yu anakartı soketleri incelemesini test etmesini istesek daha iyi olur mu hocam 1772296737 Malesef kuzen bu konularda çok toy olduğu için yapmamış, bende beklemiyordum. Bildiğiniz adam birde parçaları alıp götürmüş, garantiye yollama durumu...
  9. Blondeboy

Arkadaşlar kuzenimin başına gelen olaydan bahsedip sizden rehberlik istiyorum. Yaklaşık 6 ay önce 9070xt ve 32 gb ddr5 cl30 ramli sistemde kurulumu bir bilgisayarcı evde yaptı armut üzerinden. Fanda kablo eksik diye diğer hafta gelip düzelteceğim dedi. O hafta geldiğinde bir anda kasayla...
  10. Blondeboy

NVIDIA RTX 5070 vs AMD 9070 XT

Hocam 9070xt tercih etmeniz daha mantıklı olur o zaman. Video editörü olarak 5070ti ile fiyat farkından ötürü aradaki farkı işlemcide kullanıp 9070xt tercih ettim. 5070 ile kıyaslanacak kartlar değil. After Effect ile uğraşmıyorsanız, stable diffusion gibi ai yazılımlarını çalıştırmak için...
  11. Blondeboy

NVIDIA RTX 5070 vs AMD 9070 XT

Ne amaçla almaktasın, 2k mı 1080 mi 4k mı takılacaksın, edit için mi, ai için mi, oyun için mi, ne amaçla kullanılacak ona göre önerelim hocam
  12. Blondeboy

Çözüldü✓ Philips Evnia 27M2N3501PA/00 mı Gigabyte G27Q2 monitör mü?

Acelem yok hocam tekrar gelir stoklara. 1 - 2 ay içerisinde alacağım inşallah. Bi baktık samsung 240hz oledi tekrardan 16.5k ya getirdi direkt onu alırım tabi 😅
  13. Blondeboy

H27E6 tertemiz monitörmüş o zaman. Şu an dell alienware 240hz ips fhd kullanıyorum. Oled almaz isem h27e6 tercihim olur ana monitör olarak. Sağolasın hocam
  14. Blondeboy

Hem video editörü hem de oyuncu biri olarak en mantıklısı ktc mi oluyor benim için. Renk doğruluğunun baya iyi olduğunu duydum
Geri