blood_ isimli üyenin son içerikleri

1. B

Fortnite İle İlgili Sorun

fortnite a giremiyorum bir hata veriyor hatayıda görsel olarak bıraktım bilenler yardımcı olsun dosyaları doğruladım geçmedi
  2. B

Valorant İçin Çözünürlük önerisi

yaptım zaten ama çözünürlük lazım
  3. B

1080x1080 yaptım büydü
  4. B

arkadaşlar valorant için hem gözüme hoş görüncek hemde adamların büyüyeceği çözünürlüğü söylermisinz
  5. B

W 60 kullanıyorum ama tuş ayarında sorun var sanırım

1762964194 Reis kitapçık bu şekilde hangi kombinasyon anlamadım
  6. B

W 60 kullanıyorum ama tuş ayarında sorun var sanırım

Klavyede @ koymaya çalıştığımda Windows açılıyor alt tab yapınca win tab oluyor biri yardımcı olsun
  7. B

Raft oyunu su üretimi

arkadaşlarla raft oynamaya başladıık ama su üretme şeyini kullanmıyoruz tahta koyuyuyoruz ama yanmıyor
  8. B

Windows 10 hakkında bilgi

arkadaşlar ben fivem ve valorant gibi işlemci üzerine oyunlr oynuyorum ve fivem şu sıralar fps im nomale göre çok düştü bende windows 10 geçmeyi düşünüyorum 1-2 arkadaşıma sordum aynı oyunlarda 20 fps fark yaşadığını söyledi sizce doğrumu bende geçmelimiyim yoksa format atrıp tekrar mı denemeliyim
  9. B

Bilgisayarım bir anda kapandı?

eyw reis bende endişelendim daha yeni aldım 1759780001 her şey çaılıyor
  10. B

hayır geri açılmadı ben bilgiyarı kapatıp yine açtım nasıl çözebilirim
  11. B

arkadaşlar 9060xt 5 7500f kullanıyorum bir anda bilgisayar dırrrrrrr etmeye başladı ve dondu neden olabilir
  12. B

Fivem'için fps yükseltme tavsiyeleri

arkadaşlar bana fivem oyununda fpsimi yükselecek olan ayarları söylermisinin (oyun içi ayar değil) winows için
  13. B

Bilgisayar anlamsız crash

anladım hocam teşekkürler
  14. B

hayır masa üstünde iken oyunda da çekeyim hemen 1758295830 oyun oynarken de böyle
  15. B

dediğin şeyler yanlış anlamadıysam bunlar kasa modelimde sisizin attığınıız linkdeki kasa
Geri