Gerçekten öyle mide bulandırıcı bekliyorum bakalım stok olursa değişim talep edicem olmazsa başka yerden de siparişini verdim o ürünü kullanıcam. Şuan için...
Hocam mesut çevik geçen bir anakart videosu çekti onu izlemeden almasını kimsenin önermem
1732874381
B650 am5 için temel anakart bu da en ideal b650...
Hocam amazon her türlü ürünü iade kabul ediyor. Hep düşünmüştüm ambalajı açılmış ya da kullanılmış bir ürünü iade ettiklerinde ne yapıyorlar diye. Demekki...
Amazondan geçen 28 bin e mikrofon satın aldım .Kutusu yırtık,koruma bantları çıkmış.Tozlu bir ürün gönderdiler.Stok olmadığı için kabul etmek zorunda kaldım...
Şimdi ilerleyen yıllarda veya 1 yıl içerisinde arıza yaparsa garanti kapsamına giriyor değil mi değişim, iade veya tamir garanti karar veriyor.
Böyleyken...
bazen kullanılmamış ama kutusu açılmış, ufak hasarlar görmüş ürünleri sıfır fiyatından biraz daha uyguna satıyorlar. birkaç kez kulaklıklarda falan denk...
Anakarta kurulum yap sistem sorunsuz açılırsa ürünü kullanmaya devam et. Fatura tarihinden itibaren garantili oluyor zaten. Kutu açılmış açılmamış ne önemi...
Anakartın üzerinde bulunan ilk kutuda bileğim jelatinleri vardı kutu da belli daha Önce açılmış yırtıklar mevcuttu
1732729036
Ürünü değiştirmek istiyorum ...