İyi günler,
Birkaç haftadır Monster marka laptop açılışta "CMOS battery is bad or was recently replaced" hatası veriyor. Masaüstü PC'den tecrübeli olduğumdan önce 6 senelik CMOS pilinin bittiğini düşünmüştüm. Önce eski pilin aynısı olan 2032 3vluk düğme pil alıp taktım, tabii ondan önce statik...
İyi günler ,
Pcie 3.0 x4 slotuna pcie 4.0 destekli olan Kingston FURY Renegade marka 500gb nvme m2 ssd taktım 7300/3900 MB/s sıralı okuma/yazma hız oranlarına destek verdiği yazıyor. Pcie 4.0 slotuna takılı olarak internette yapılan testlerde gördüğüm kadarı ile ortalama 7100/3700 MB/s...
İyi günler,
i7 6700K CPU ve Z170 Monster marka anakarta sahibim. CPU ve anakartımın PCI-ex yapılandırmaları "1x16, 2x8, 1x8+2x4" şeklinde. CPU'nun kullanılabilir maksimum PCI Express hattı sayısı 16 iken anakartım 20 hat desteği veriyor. Anakartım'da 2 adet PCI-ex gen3 X4 NVMe SSD destekleyen...
hocam , sabah bizim aşağıdaki ufak bir elektonik tamir dükkanı'na da sormuştum laptop olayından pek anlamıyorum fakat amper yüksek olması sorun teşkil etmemeli , sistem ne kadar gerekiyorsa o kadarını çeker bataryan daha hızlı dolabilir sadece demişti. Volt olayı içinse çalışma aralığından...
İyi günler,
Monster marka laptop'umun 3. adaptörüde ömrünü doldurmak üzere yeni adaptör almak istiyorum, tam yükteyken cihaz kapanıyor. batarya şarj süreleri de düştü. eski adaptörüm delta marka 230W/11.8A/19.5V değerlerinde %89 verimlilikle çalışıyor. Cihaz altındaki bilgi logosunda da aynı...