Blooqed isimli üyenin son içerikleri

1. B

Ssd Bitlocker sorunu

Selam, yeni bir ssd aldım ve başarı ile herşeyini kurdum. Eski kullandığım ssd için ise bir dönüştürücü aldım ve onu da başarı ile taktım. Bu bilgisayar kısmında D: diski olarak gözüküyor ancak Bitlocker ile şifrelenmiş ve bu şifreyi açmak için Windows Sürümü uyumlu değil hatası veriyor...
  2. B

Yeni SSD Isınma Sorunu

Sistem Laptop belirtmeyi unutmuşum yani bunları alamam
  3. B

Yeni SSD Isınma Sorunu

Yeni aldığım ssd 80 derecelere kadar çıkıyor bana fazla geldi ne yapmalıyım Kioxia Exceria Pro 1TB
  4. B

Roblox Robux Alamama Sorunu

Goodbyedpi kullanıyordum daha önce robux almıştım ancak şuan nedense böyle bir hata veriyor ve alamıyorum yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim
  5. B

Roblox oyunlar yüklenmiyor

Robloxta oyunlar gözükmüyor girsem bile oyunda grafik hataları oluyor nasıl çözebilirim
  6. B

Laptop Hoparlör ve Mikrofon görünmüyor

Şöyle bir sorun buldum araştırmalarımın sonucunda ancak çözümünü bulamadım driverlarım güncel.
  7. B

Laptop Hoparlör ve Mikrofon görünmüyor

Laptopumun mikrofonu ve hoparlörü gözükmüyor ne yapabilirim ? Windows 10 işletim sistemini kullanmaktayım.
  8. B

Bu ürün orjinalmidir

Peki Watt değerlerini nerden bulabilirim 35+30W diye mi bölünüyor
  9. B

Bu ürün orjinalmidir

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01GLFCNQQ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1# Bunu almaya düşünüyorum normalde 1.2K civarlarından satılıyor ancak burda 600 küsür TL sizce güvenilirmidir?
  10. B

Microphone boost ayarı nasıl eklenir

Hyper x cloud 3 aldım ses denetim masasında microphone boost ayarı gözükmüyor bunu nasıl açabilirim
  11. B

Max 3000 TL Kulaklık Önerisi

Hmm hocam o zaman eğer öyleyse kulaklık almama gerek yok bende gamepower ın bitane kulaklığı var onada mikrofon bass ayarı yapabilir miyim? Ben ayarları tam olarak anlamadım anlatan bir video falan varmıdır acaba Türkçe değil ayarlar Mikrofon bass ayarlarını verme imkanınız varmı acaba?
  12. B

Nasıl yapıldığını anlatma şansın varmı ben uygulamasında bass ayarı göremedim
  13. B

Hyper x cloud 3 de mikrofon bass ayarlama özelliği yok.
  14. B

Max 3000 TL'ye mikrofon bass ayarlama özelliği olan kulaklık arıyorum bütçem 3000
  15. B

Forza horizon 4 yükleme ekranında kalıyor

Steamden aldığım forza horizon 4 giriş ekranında takılmaya başladı bugüne kadar çok rahat oynuyordum bugün nedense giriş ekranında takılı kalmaya başladı. Sil-Yükle yapmama rağmen hala açılmıyor oyuna girebiliyorum ancak devam et dediğimde yükleme ekranında kalıyor ve açılmıyor
Geri