Selam, yeni bir ssd aldım ve başarı ile herşeyini kurdum. Eski kullandığım ssd için ise bir dönüştürücü aldım ve onu da başarı ile taktım. Bu bilgisayar kısmında D: diski olarak gözüküyor ancak Bitlocker ile şifrelenmiş ve bu şifreyi açmak için Windows Sürümü uyumlu değil hatası veriyor...
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01GLFCNQQ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1# Bunu almaya düşünüyorum normalde 1.2K civarlarından satılıyor ancak burda 600 küsür TL sizce güvenilirmidir?
Hmm hocam o zaman eğer öyleyse kulaklık almama gerek yok bende gamepower ın bitane kulaklığı var onada mikrofon bass ayarı yapabilir miyim?
Ben ayarları tam olarak anlamadım anlatan bir video falan varmıdır acaba Türkçe değil ayarlar
Mikrofon bass ayarlarını verme imkanınız varmı acaba?
Steamden aldığım forza horizon 4 giriş ekranında takılmaya başladı bugüne kadar çok rahat oynuyordum bugün nedense giriş ekranında takılı kalmaya başladı. Sil-Yükle yapmama rağmen hala açılmıyor oyuna girebiliyorum ancak devam et dediğimde yükleme ekranında kalıyor ve açılmıyor