bltckerim isimli üyenin son içerikleri

1. B

Bilgisayarım kendiliğinden bir anda kapanıyor

Hocam akşam eve geçince yapayım dediklerini teşekkür ederim 1776863112 Hocam tam olarak sorunu biraz detay vereyim ısılarda herhangi bir şey yok %97-98 arası kullanım veriyor ama %50 felan ısısı ekran kartının işlemci de aynı şekilde Oyuna giriyorum 5 dk geçiyor ekran kartı çalışmaya başlıyor...
  2. B

Teşekkürler peki başka yolu yokmudur format felan atsam yani bilmiyorum olması gereken de 850w da hazır sistem alırken fark etmedim kötü oldu
  3. B

O nasıl yapılıyor 1776851442 Bios dün güncelleme yaptım son sürümde şuan 1776851514 Anladım hocam önderdiğiniz varmı güç kaynağı
  4. B

Ek olarak şunuda söyleyim mesela bir oyunda yüksek grafik yapınca oluyor orta ve düşüğe çekince kapanma olmuyor ama yüksekte olsa ginede sorun çıkarmayacak sistem 1776847552 750W 80+ Bronze PSU ince hesaptan almıştım kasayı ve böyle yazıyor psu
  5. B

Her hangi sorun göremedim erkan kartında her şey normal sıkıntısız çalışıyor başka bir sorunla alakalı olabilir mi?
  6. B

Sistemi alalı 6 ay oldu ilk 5 ay sorunsuz kullandım rdr2 full grafiklerde oynadım ne kasma ne donma ama şuan 1 aydır çözemediğim sorun var. Sistemim Erkran kartı RX9070XT İşlemci AMD RYZEN 7600 Anakart COLORFUL BATTLE AX B650M-E PRO Sorun şu bazı sistem istemeyen oyunlarda bile 2-3 dk sonra pc...
Geri