bluefever3 isimli üyenin son içerikleri

1. bluefever3

Exvega oyuncu koltuklarında %50 indirim 🔥

Çok net sahtekarlık. Bu forumda konu açanlar neden çoğunlukla reklam yapıyor ?
  2. bluefever3

🔥İndirim Migros'ta bisküvi, kek, gofret 2 al 1 iade

Money çıkmadan önce bile migroslardan alışveriş yapardım, nerdeyse hiç problem yaşamazdım. Yıllar önce birşeyler oldu ve tüm politikaları değişti. Eski güvenilirlikleri kalmadı. Ne ödeme esnasında nede ödemeden sonra. Saolsunlar bazı konularda geri dönüş yapıyorlar ama çözmek istemiyorlar...
  3. bluefever3

🔥İndirim Her şeye ek %7 artı 3 taksit

Şu indirim dedikleri fiyattan alışveriş yapsam dolandırıldığımı düşünürüm. Tabi arada bir kaç tane normal fiyatının altında kalmış ürün gördüm ama hadi gel al dedirtmedi.
  4. bluefever3

🔥İndirim Perwoll Sıvı Çamaşır Deterjanı 4 L 200TL

amazon da 3L 150TL aynı fiyata geliyor litre fiyatı.
  5. bluefever3

🔥İndirim Bedava Pasta ve Dondurma

İstanbul, Beylikdüzü.
  6. bluefever3

Teşekkürler pastamı aldım. Çalışanlar biz böyle bişey yapıyor muyuz diye üstlerine sorup durdu :D
  7. bluefever3

Oruç tutan ramazan dışında yiyebiliyor yani.
  8. bluefever3

❌İndirim Bitti! MSI Gaming Trio RTX 5090 32 GB OC 147.330 TL

Dolar olarak fiyatı artacağını kastetmiyordur. Kurun yüzde 30 artacağını düşünüyordur. O da fiyat düşmez ise doğru. Her sene aynı muhabbetler oluyor ama kimse hangi anda doğru karar vereceğini bilemiyor. Bildiğini düşünende, umursamayanda, cahilde ortalığı karıştırıyor. Enflasyon yüzde 5 in...
  9. bluefever3

🔥İndirim FAZEON X27F540 27" 540Hz 0.5ms Monitör 19.999 TL

Bir tane e-spor oyuncusu söyleyin bu monitörü kullanan.
  10. bluefever3

❌İndirim Bitti! Throne Zen Aura Hi-Fi 7.1 Oyuncu Kulaklığı 1500 TL ! (2 ADET)

Bir alana 1 bedava telefon kampanyasından ne farkı var anlamadım. Anlamadığım diğer şey ise bu kaçıncı paylaşım.
  11. bluefever3

🔥İndirim Yılın Son Bombası ! 1.453 Dolarlık 22 Adet Yasal Program – Ücretsiz Full Lisans

Ashampoo WinOptimizer 26 - CCleaner yerine pc yi temizler, optimize eder.
  12. bluefever3

Temu 240mm Sıvı Soğutma 508Tl 2 Renk ARGB

Sıvı soğutma marka ve garanti olmadan alınmaz. Bazen marka bile kötü ürün çıkarır garanti işi halleder. 2 fanlı sıvı soğutma aldığına da deymez. Al sat yapacaklar ikinci el sitelerinde kar elde edebilirler. Zaten ortalık al sat yapanların kullanmış gibi güzel yorum yapmalarıyla dolup taşıyor.
  13. bluefever3

❌İndirim Bitti! Köfteci Yusuf Çift köfteli burger menü 100tl

Aslında sen pek anlamamışsın üsteleme. Espiri yapan ayrı, gerçekten böyle düşünenler ayrı. Her iki taraf da her zaman mevcut olacak. Şirketlere çökenlerde, gıdada usulsüzlük yapanlarda, onları koruyanlarda olduğu gibi.
  14. bluefever3

🔥İndirim KODAK 1TB Sata SSD Vergiyle beraber 1039TL

Standart markalı sata ssd ile arasında fark yok. 256GB markalı SSD ve 1TB KODAK SSD sonuçları
  15. bluefever3

🔥İndirim Mediamarkt G9 49 İnç Monitor 18999

Yanlış ürüne bakmışım linki sildim:D
Geri