Aynı monitör bendede var ve iade/değşim kararı çıktı. Ama G272QPF E2 teklif ettiler sana verdiklerinden de alt sevide. Başka ellerinde modeller olmasına rağmen sadece bu dediler. MSI ın Türkiye'de bir güvenirliği yok onu anladım. Bunu yaşarken arkadaşıma MSI öneriyordum son anda 3x Asus tuf...
Bu kasanın boş hali eski kasamın dolu halinden daha ağır. Kalitesi güzel. Atx psu destekliyor. Lian li GA II Performans 360 sıvı soğutma sığmadı. Zorla yerleştirdim iade etmemek için.
Money çıkmadan önce bile migroslardan alışveriş yapardım, nerdeyse hiç problem yaşamazdım. Yıllar önce birşeyler oldu ve tüm politikaları değişti. Eski güvenilirlikleri kalmadı. Ne ödeme esnasında nede ödemeden sonra. Saolsunlar bazı konularda geri dönüş yapıyorlar ama çözmek istemiyorlar...
Şu indirim dedikleri fiyattan alışveriş yapsam dolandırıldığımı düşünürüm. Tabi arada bir kaç tane normal fiyatının altında kalmış ürün gördüm ama hadi gel al dedirtmedi.
Dolar olarak fiyatı artacağını kastetmiyordur. Kurun yüzde 30 artacağını düşünüyordur. O da fiyat düşmez ise doğru. Her sene aynı muhabbetler oluyor ama kimse hangi anda doğru karar vereceğini bilemiyor. Bildiğini düşünende, umursamayanda, cahilde ortalığı karıştırıyor. Enflasyon yüzde 5 in...
Sıvı soğutma marka ve garanti olmadan alınmaz. Bazen marka bile kötü ürün çıkarır garanti işi halleder. 2 fanlı sıvı soğutma aldığına da deymez. Al sat yapacaklar ikinci el sitelerinde kar elde edebilirler. Zaten ortalık al sat yapanların kullanmış gibi güzel yorum yapmalarıyla dolup taşıyor.