Money çıkmadan önce bile migroslardan alışveriş yapardım, nerdeyse hiç problem yaşamazdım. Yıllar önce birşeyler oldu ve tüm politikaları değişti. Eski güvenilirlikleri kalmadı. Ne ödeme esnasında nede ödemeden sonra. Saolsunlar bazı konularda geri dönüş yapıyorlar ama çözmek istemiyorlar...
Şu indirim dedikleri fiyattan alışveriş yapsam dolandırıldığımı düşünürüm. Tabi arada bir kaç tane normal fiyatının altında kalmış ürün gördüm ama hadi gel al dedirtmedi.
Dolar olarak fiyatı artacağını kastetmiyordur. Kurun yüzde 30 artacağını düşünüyordur. O da fiyat düşmez ise doğru. Her sene aynı muhabbetler oluyor ama kimse hangi anda doğru karar vereceğini bilemiyor. Bildiğini düşünende, umursamayanda, cahilde ortalığı karıştırıyor. Enflasyon yüzde 5 in...
Sıvı soğutma marka ve garanti olmadan alınmaz. Bazen marka bile kötü ürün çıkarır garanti işi halleder. 2 fanlı sıvı soğutma aldığına da deymez. Al sat yapacaklar ikinci el sitelerinde kar elde edebilirler. Zaten ortalık al sat yapanların kullanmış gibi güzel yorum yapmalarıyla dolup taşıyor.
Aslında sen pek anlamamışsın üsteleme. Espiri yapan ayrı, gerçekten böyle düşünenler ayrı. Her iki taraf da her zaman mevcut olacak. Şirketlere çökenlerde, gıdada usulsüzlük yapanlarda, onları koruyanlarda olduğu gibi.