İster yüksek performanslı isterseniz de fiyat/performans tavisye sistem arıyor olun Intel ile tüm ihtiyaçlarınıza cevap alabilirsiniz!
Güncel Intel işlemci...
Merhaba!
Bugün sizlere, 3250 TL değerinde Kupon Kodu kazanma fırsatını sunan bir kampanyadan bahsedeceğim. Ancak, aktif bir Garanti BBVA hesabınız varsa...
1 Ocak 2025 tarihi itbarıyle devlet pazaryerleri ve internet siteleri üzerinden yapılan tüm satışlardan, doğrudan satış bedeli üzerinden stopaj verigisi...
Bu yorum bir tarafını kaşıya kaşıya ve yazdığı şeye dönüp "Bu da fikir mi, ben bir şey biliyor muyum" diye bakmadan yarım akılla yazılmıştır. Bunu asla...
TR de aynısı nerde var ? Merak ettim açıkcası ben uzun süredir philips amlight kullanıyorum amazondan almıştım dünya para bayıldım bu şekilde düz şerit led...
Daha önce hiç incelme yapmadığım için oldukça acemiyim kusura bakmayın o yüzden :D Sorularınız varsa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.
Bir süredir...
Valla benden isim soy isim video istediler attım nerede doğduğumu videolu bir şekil de o kadar tc falan isterlerse bir şey yapamazlar diye düşünüyorum yani...